Studiozoe
Image default
Computers / Internet / Searching

Lamelparket kopen bij een specialist

Als ik Bax Houthandel niet had gevonden, had ik nu geen prachtige lamelparket in mijn huis liggen. We hadden een huis gekocht voor een nieuw hoofdstuk van ons leven. Alleen het enige wat echt veranderd moest worden in het huis was de vloer. Dat was een stenen vloer die er niet meer uit zag. Daarom werd het tijd om en kijken voor een andere vloer en daarbij advies te vragen naar de opties.

Op zoek naar een bedrijf dat lamelparket verkoopt

Na een tijdje nagedacht te hebben over de vloer, kwamen we er samen uit om een lamelparket te kopen. De reden hiervoor was dat een normale houten vloer extra zorg nodig heeft als je hem in de vloer legt. Bij een lamelparket is dit een stuk minder. Bovendien is een lamelparket een stuk goedkoper dan een echte houten vloer. We zijn naar veel verschillende vloerbedrijven geweest en hebben daar allerlei verschillende offerte aangevraagd om met elkaar te vergelijken. Zo hebben wij ook de offerte van Bax Houthandel gevraagd en die kregen wij ook het eerst binnen. Daar vonden we meteen de prijs erg goed en de diensten die ze erbij deden. Nadat we alles hadden bekeken, zijn we voor Bax Houthandel gegaan.

Het eindresultaat

We hadden goed contact met iemand van Bax Houthandel en die heeft ook alles geregeld voor ons. Van de bestelling tot het leggen van de vloer bij ons thuis. Ik vond dit zelf erg prettig, omdat mijn man niet zo handig is op het gebied van klussen en ik veel last heb van mijn rug. Het eindresultaat was echt prachtig! Ik herkende de woonkamer helemaal niet meer met die nieuwe vloer erin. Het was echt het ideaalbeeld wat we hadden van ons huis. Nu kunnen we met een gerust hart en met veel plezier in ons nieuwe huis trekken.

Bezoek de website

Wilt u ook het assortiment van Bax Houthandel bekijken of wilt u advies voor uw huis? U kunt dan terecht op de website van Bax Houthandel via www.baxhouthandel.com voor meer informatie. U kunt ook langskomen in de showroom die ze aanbieden.