Studiozoe
Image default
Computers / Internet / Searching

Eenvoudiger loonberekeningen uitvoeren

Het kan heel gemakkelijk zijn: complexe loonberekeningen uitvoeren. Maar hoe? Met CBBS kunt u dit soort complexe zaken voor u laten doen. Hierdoor houdt u veel meer tijd over en kunt u de focus leggen op de activiteiten die voor u van belang zijn. Haal uw zorgen weg en doe uw loonberekening bij CBBS.

Laat uw salarisadministratie uitbesteden. U zou kunnen zeggen dat salarisverwerking vooral een taak is waarbij zowel nauwkeurigheid als de snelheid buitengewoon belangrijk zijn. Dit is omdat uw eigen medewerkers het meest belangrijke zakelijke bezit zijn. Daarom is het belangrijk dat u met dit soort werkzaamheden helemaal vlekkeloos en snel te werk gaat. Met CBBS zit u wat snelheid en precisie betreft goed. CBBS heeft namelijk ondertussen al meer dan tweeënhalfduizend bedrijven in hun bestand. En mede dankzij hun positieve ervaringen blijft dat aantal stevig doorgroeien.

De salarisadministratie kunt u uitbesteden. Dat is nu bekend. Maar u kunt ook binnen uw eigen onderneming de taken meer efficiënt indelen. U kunt de kleinere administratieve zaken door uw medewerkers laten doen. De manager self service is een functie waarbij de werknemers kunnen inloggen. Nadat ze zijn ingelogd kunnen een aantal zaken worden geraadpleegd en bijgewerkt. De medewerkers kunnen geheel zelfstandig aan de slag met het invullen van hun uren en kunnen verder ook het verzuim aanvragen en zaken als transport inplannen. Zo ontnemen ze u veel taken en wordt een beter gevoel van betrokkenheid geëtablisseerd. Dit komt de kwaliteit van de samenwerking op de lange termijn ten goede.

De adviseurs van CBBS kunnen u naast deze op vele andere wijzen helpen. CBBS heeft namelijk ook een HR-dashboard. Hierbij loopt de software naadloos over in de HR werkzaamheden, zodat u met het grootst mogelijke gemak de taken tot een succes brengt. Met het HR dashboard is de grootste winst de tijd die u bespaard.