Studiozoe
Image default
Computers / Internet / Searching

Bescherming voor je mobiele telefoon

Mobiele telefoons zijn producten die je niet elke dag koopt en waar je vaak een lange tijd voor moet sparen. De prijzen van mobiele telefoons zijn namelijk redelijk hoog en dit is een van de redenen waarom men er graag een beschermlaagje omheen doet. Dit kan op allerlei verschillende manieren en hier zijn ook een heleboel verschillende producten voor op de markt. Zo kun je denken aan een screen protector, maar ook een telefoonhoesje. Een screen protector is een doorzichtig laagje dat over het scherm van de telefoon wordt geplakt. Deze laag is niet meer te zien wanneer het zorgvuldig op het scherm is geplakt en beschermt het scherm tegen krassen en barsten. Een telefoonhoesje biedt vooral vaak bescherming aan de achterkant van een mobiele telefoon. Een dubbelzijdig telefoonhoesje biedt daarentegen bescherming aan zowel de voorkant als de achterkant van de mobiel.

Zoek in de juiste categorie

Niet elk hoesje past om elke telefoon, daarom moet er goed opgelet worden op de beschrijving van het telefoonhoesje. Mobiele telefoons hebben allemaal hun eigen afmetingen en het telefoonhoesje moet hier uiteraard bij passen. Wanneer je in het bezit bent van een iPhone moet je goed opletten dat je wel bij de iphone hoesjes kijkt en niet bij telefoonhoesjes of screen protectors die gemaakt zijn voor mobiele telefoons van bijvoorbeeld Samsung of een ander merk. Naast het feit dat het hoesje voor het juiste merk gemaakt moet zijn moet het ook nog eens voor het juiste model gemaakt zijn. De afmetingen van een iPhone 8 Plus zijn namelijk anders dan die van een iPhone SE of van de iPhone 12 Pro Max. Als je in het bezit bent van een iPhone SE raden we je aan om te kijken bij de categorie iphone se 2020 hoesje.

In een notendop

Kort samengevat moet er dus goed opgelet worden dat het telefoonhoesje dat je aan wil schaffen hoort bij het juiste merk en model om te voorkomen dat het hoesje niet om je mobiele telefoon heen past.