Studiozoe
Image default
Woning en Tuin

Je kunt het assortiment van deens.nl heel gericht vanuit jouw behoefte bekijken.

Vind jij het ook zo heerlijk om op een vrije dag in alle rust online te shoppen voor een hippe jeans met blouse, een jurkje met hakken, een nieuwe tas en een paar originele sieraden? Of ben je meer in de mood voor nieuwe spulletjes voor in huis? Een adres dat wij in verband daarmee van harte kunnen aanbevelen is www.deens.nl.

Je kunt het assortiment van deens.nl heel gericht vanuit jouw behoefte bekijken. Stel je staat op het punt een beetje meer sfeer te brengen in de keuken. Jouw gezin brengt er behoorlijk wat tijd door, dus is het geen gek idee de keuken iets warmer te maken. Op de homepage klik je op producten en vervolgens op keukenaccessoires. Servies, keukentextiel, bestek, kannen, prullenbakken, glazen en woondecoratie zijn zomaar wat voorbeelden van subgroepen om uit te kiezen. Wij pikken de opbergers er nu uit, want het is onze ervaring dat een opgeruimde keuken zoveel prettiger is dan een rommelige. Ja, het is de hoogste tijd al die los rondslingerende dingen een eigen plekje te geven. Dat kan op allerlei manieren. Wat denk jij van het Madam Stolz 3 vakken draadwerk antiek brass wandrek, van het Nordal keukenrek LOFT zwart en van de Oyoy wasmand van bamboe en katoen?

De naam Deens verwijst naar de woonstijl die in landen als Denemarken, Noorwegen en Zweden is ontwikkeld. Je weet wel: functionele producten in naturel kleuren met strakke lijnen, gemaakt van duurzame materialen. Een paar materiaalvoorbeelden: een basic Scandinavische eettafel gemaakt van Eorolight en MDF, een rechthoekige, witmarmeren lampenvoet en een krukje van water hyacint met pootjes van teakhout.

Als je kijkt naar het aantal merken op deens.nl valt op dat daar ook veel Nederlandse tussen zit. We noemen Zusss met als specialisatie lifestyle en fashion, it’s about RoMi hét allround lampenlabel van eigen bodem en Creative Lab Amsterdam waarbij het allemaal om wandkleden draait. De Deens collectie bevat meubels als accessoires voor binnen, maar ook voor in de tuin of op het balkon.

https://www.deens.nl/nl/