Studiozoe
Image default
Sport

Geniet zonder zorgen van het water door een zeiljacht te huren in een gedeelde lease

Gaat u graag uit zeilen, maar heeft u geen zin in de zorgen en kosten die het bezit van een eigen zeiljacht met zich meebrengen? Kies er dan voor om een zeiljacht te huren bij NetYachting. Bij dit in Baarn gevestigde bedrijf kunt u zeiljachten huren volgens een sharing-concept. Dit houdt in dat u samen met een groep van maximaal vijf andere mensen het gebruik van één jacht deelt. Door op deze manier een zeiljacht te huren bent u ervan verzekerd dat u geregeld een boot tot uw beschikking heeft, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over zaken zoals het onderhoud en de verzekering van het vaartuig. Toch zult u een band ontwikkelen met het jacht dat u met een kleine groep deelt, die zou ontbreken wanneer u voor iedere vakantie op de normale wijze een zeiljacht zou huren.

Een flexibel reserveringssysteem

Als u besluit om een zeiljacht te huren bij dit bedrijf in Baarn, zult u de boot iedere acht weken minimaal één week tot uw beschikking hebben. U kunt eenvoudig online inplannen wanneer de boot voor u klaarligt dankzij een innovatief reserveringssysteem. In dit systeem kunt u uw reservering een jaar van tevoren vastleggen, maar u kunt deze ook altijd weer wijzigen. Krijgt u plotseling zin om last-minute een zeiltochtje te organiseren? Als de gewenste tijd nog vrij blijkt te zijn en u uw reservering minder dan 48 van tevoren vastlegt, gaat dit niet eens van uw gegarandeerde tijd af!

Bekijk het aanbod

Bij NetYachting kunt u goed uitgeruste zeiljachten huren van merken, zoals Bavaria Vision, Bénéteau, Dehler huren. De jachten die verhuurd worden door dit bedrijf hebben ligplaatsen in jachthavens die verspreid zijn over Nederland en België. U kunt het IJsselmeer en de Wadden verkennen vanuit een plaats zoals Medemblik. Als het u meer zuidelijk woont, kunt u een zeiljacht huren dat afmeert in Bruinisse of Breskens.

https://netyachting.com/