Studiozoe
Image default
Sport

De werkzame ingrediënten van de Sterrenstof Fat burner

 

Hedendaags is de Fat burner een van de populairste supplementen in de sportwereld. Het wordt veelal gebruikt als hulpmiddel voor tijdens het afvallen. De voornaamste werking van de Fat burner is het verminderen van de honger en het afnemen van de snaai naar zoetigheid. Perfect wanneer je de ongezonde snacks en tussendoortjes wilt vermijden. Veel mensen vragen zich af wat er in zo’n fat burner zit en hoe dat dan werkt. In dit artikel zal ik je dat volledig uitleggen. 

Een belangrijk ingrediënt in de fat burner van Sterrenstof is L-carnitine. Dit ingrediënt stimuleert het lichaam om de vet opslag binnen het lichaam te gebruiken. Je kunt hierdoor langer sporten wat helpt bij het verliezen van kilo’s. Ook bevat het groene thee extract. Dit is een bewezen ingrediënt wat de stofwisseling doet versnellen. Dit heeft ook een bijdrage bij je vetverbranding. Een ander ingrediënt wat erg bekend is heet Cafeïne. Dit is een belangrijk ingrediënt voor het verminderen van je hongergevoel en het geven van de energie -boost. L-tyrosine helpt ook bij het verliezen van vet door de stimulering voor de aanmaak van het groeihormoon. Choline Bitartraat verhoogt het uithoudingsvermogen en helpt het transport van vetzuren naar energie producerende cellen. De vetzuren kunnen dan weer worden gebruikt voor energieproductie.  Tot slot bevat de Sterrenstof Fat burner L-theanine. De belangrijkste werking hiervan is dat het helpt om vermoeidheid tegen te gaan.

De populariteit van de fat burner zit hem mede in de eenvoudigheid van inname. De Sterrenstof Fat burner komt in 5 verschillende tropische smaken waardoor het niet lijkt alsof je een Fat burner drinkt. Je neemt de burner 2 keer per dag. Sterrenstof adviseert om dit tijdens het ontbijt en net na de lunch te nemen. Zo verschilt de hoeveelheid die je neemt erg per persoon. Iemand die wel eens een kopje koffie drinkt zou wat minder merken na een dosering dan de ander.