Studiozoe
Image default
Tweewielers

Tweedehands fietsen, een betaalbaar alternatief

Tweedehands fietsen zijn een betaalbaar alternatief als je op zoek bent naar een nieuwe fiets. Een gebruikte fiets is een stuk scherper geprijsd dan een nieuwe fiets en je hoeft er helemaal niet zoveel aan kwaliteit op in te leveren. Als je een degelijke fiets zoekt voor een leuke prijs, kijk dan eens in de webshop Gewoonfietsen.nl of kom langs in hun vestiging in Zoetermeer. Je vindt hier meer dan 700 verschillende gebruikte fietsen als damesfietsen, herenfietsen, kinderfietsen, mountainbikes en hybride- of elektrische fietsen die klaar zijn voor een tweede leven.

Tweedehands fietsen, kwaliteit voor een scherpe prijs

Een nieuwe fiets is een kostbare aanschaf waar je behoorlijk op kunt besparen als je kiest voor tweedehands. Je bespaart alleen op de prijs, niet op de kwaliteit, want je kunt voor een leuk bedrag al een degelijke tweedehands fiets kopen van een kwaliteitsmerk als Gazelle, Cortina of Batavus. De fietsen zijn ook technisch in orde wat je zelf kunt uittesten door een proefritje te maken. Als je een keuze hebt kunnen maken, wordt de fiets rijklaar gemaakt en kun je de fiets binnen twee of drie werkdagen komen ophalen of ervoor kiezen om hem bij jou voor de deur te laten afleveren. En je mag verwachten dat de fiets het goed blijft doen want je krijgt altijd drie maanden garantie op je tweedehands fiets. 

Kom langs voor meer informatie of om het aanbod te bekijken

Je kunt de tweedehands fietsen bestellen in de webshop, maar als je nog vragen hebt of niet zeker weet wat de juiste fiets voor je is, kun je gerust langskomen in de fietsenwinkel in Zoetermeer. Ze helpen je hier graag met persoonlijk advies om de perfecte fiets te vinden die voldoet aan al je eisen. Kom dus snel langs of maak een afspraak voor een proefrit voor een van de tweedehands fietsen bij Gewoonfietsen.nl.