Studiozoe
Image default
Sport

Met de hulp van de sportdiëtist in Haarlem haal jij het meeste uit je sport en je lichaam

De unieke sportdiëtist in Haarlem is ervoor bedoelt om jou als sporter te helpen met de voeding en de beweging in balans te brengen. Het is vaak niet heel gemakkelijk om te bepalen welke voeding nou echt goed voor je is, zeker niet wanneer je een fanatieke sporter bent. Je hebt te maken met andere tijden wanneer je moet eten. Want dit doet je om je training heen maar omdat je meer beweegt dan de gemiddelde mens heb je ook niet genoeg aan de gemiddelde behoefte van de mens en heb je ook andere voedingsstoffen nodig om jezelf op te laten en je spieren op de juiste momenten van energie te voorzien. Maar hoe doe je dit nou precies? Daar helpt de sportdiëtist in Haarlem je graag bij!

Een fanatieke sporter heeft balans nodig

Ben je dus een fanatieke sporter, ga eens langs bij de sportdiëtist in Haarlem om een gesprek in te planen. Bij het eerste gesprek zal naar voren komen wat voor jou het beste is om te doen met betrekking tot voeding. Er wordt gekeken naar jouw situatie. Hoe vaak sport je per week, hoe intensief sport je en op welke tijden zijn je trainingen? Dat is allemaal van belang bij et bedenken van een voedingsplan op maat gemaakt speciaal voor jou. Het gaat erom dat je op de beste momenten de passende voeding tot je neemt. 

Een plan opstellen voor jou persoonlijk

Na het gesprek te hebben gevoerd met de sportdiëtist in Haarlem zal er een plan voor je worden opgesteld. Hierin wordt meegenomen wat je trainingsmomenten zijn en de voedingsstoffen die hier goed bij passen, Het gaat niet allen om voeding maar ook drinken wordt hierin meegenomen. Ook kan je aangeven welke voedingsmiddel je echt niet wil schrappen uit je leven end ie zullen dan worden geïntegreerd in jouw persoonlijke plan.