Studiozoe
Image default
Sport

Sport blessures kun je sneller genezen

Heb je net een blessure opgelopen tijdens het sporten en wil je hier zo snel mogelijk vanaf? Ga dan naar de fysiotherapeut! Fysiotherapie is niet alleen bedoeld voor mensen die herstellen van een operatie, maar ook voor mensen met lichamelijke klachten. Het kan erg lastig zijn om te blijven bewegen wanneer je last hebt van je enkel, maar met behulp van de fysiotherapeut kan dit vaak wel weer worden opgepakt. De fysiotherapeut Fysiocare in Drunen kan je helpen bij een sneller herstel! 

Over Fysiocare

Fysiocare is een praktijk die gespecialiseerd is in fysiotherapie, manuele therapie en sportrevalidatie. Zoek je dus professionele hulp bij het herstellen van je blessure? Dan ben je hier aan het juiste adres! Fysiocare heeft een team van ervaren therapeuten, die je graag willen helpen bij je herstel. Ga dus snel naar de website voor meer informatie of neem contact op met Fysiocare om een afspraak te maken. Fysiocare ligt in het centrum van Drunen en is dus goed bereikbaar!

Meerdere locaties

Fysiocare is niet alleen gevestigd in Drunen, maar ook in Bergeijk, Waalwijk en Kaatsheuvel. Zoek je dus een fysiotherapeut in de buurt? Kijk dan op de website van Fysiocare voor meer informatie of lees nog even verder!

Meer dan alleen fysio

Naast fysiotherapie biedt Fysiocare ook manuele therapie en sportrevalidatie aan. Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie, die zich richt op klachten in het bewegingsapparaat. Deze therapie wordt vaak ingezet bij mensen die herstellen van een blessure of operatie. Sportrevalidatie is bedoeld voor sporters die last hebben van hun lichaam na een sportieve activiteit. Dan is er nog een andere afdeling die voor een gezond leven helpt. Er zij verschillende leefstijlprogramma’s die je kunt volgen om af te vallen maar ook om aan te komen. Er is een fitnessruimte op elke locatie aanwezig waar je samen met een personal trainer aan de slag kunt!