Studiozoe
Image default
Aanbiedingen

Personal trainer voor regio Twente

Sporten op de werkvloer en in groepsverband

Sporten op de werkvloer, in groepsverband brengt veel voordelen met zich mee. Hierbij kan je denken aan minder zieken, betere prestaties en meer teamwork. Sporten op werk is belangrijk om verschillende redenen en heeft veel voordelen. Sporten in groepsverband oftewel Bootcamp op werk is daarom bij uitstek dé manier om te werken aan vitaliteit binnen je organisatie. Het versterkt ook de cohesie binnen de organisatie. Ga voor sporten in groepsverband! Ga voor sporten op werk! Ga voor sporten op de werkvloer! Start nu!

Voordelen van sporten op de werkvloer

Gezonde en fitte werknemers zijn productief, actief en fit. Ze gaan met meer plezier naar het werk en verzuimen minder. Wil jij jouw werknemers of collega’s stimuleren om structureel te gaan sporten? Son Personal biedt de oplossing! Son Personal uit Enschede heeft met op maat gemaakte beweegprogramma’s dé oplossing voor bedrijven in Overijssel en in Twente. Ga voor sporten op de werkvloer en sporten op werk, in Enschede met Son Personal! Ook duo training behoort tot de mogelijkheden bij Son Personal! Fitte medewerkers zijn ook alerter en presteren beter op de werkvloer en daarnaast is het ook goed voor het imago van een organisatie. Als bedrijven investeren in gezondheid stralen ze uit dat de organisatie aantrekkelijk en verantwoord is.

 

Teambuilding en bootcamp in Enschede, Hengelo en Almelo

Sport verbindt mensen. Doordat werknemers samen sporten komen ze op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Kortom, het is een vorm van teambuilding en kan bijdragen aan de ontwikkeling van medewerkers, zowel individueel als in groepsverband. Son Personal heeft daarom een programma ontwikkeld voor bedrijven in Twente om te werken aan teambuilding bij werknemers. Ga voor teambuilding en bootcamp in Twente met Son Personal!

Waarom meer beweging voor kinderen? Sporten met kinderen is belangrijk!

Wanneer kinderen al op jonge leeftijd beginnen met sporten en daar plezier aan beleven, blijft dat op latere leeftijd ook doen. Ouders kunnen hun kinderen hierbij helpen. Sporten is goed voor kinderen. Het verbetert hun conditie, gaat overgewicht tegen, is goed voor hun zelfvertrouwen en leert hen omgaan met emoties zoals boosheid en verdriet bij het verliezen. Daarnaast maken kinderen al sportend nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Son Personal is er voor scholen met een dynamische vorm van sporten voor kinderen! Start nu! Je kind is het waard! Sporten in groepsverband, voor kinderen, ook dat kan bij Son Personal in Enschede. De bootcamps voor kinderen kunnen ook in Hengelo gegeven worden, maar ook in Almelo. Kortom, in heel Twente!

Zo blijven kinderen sporten leuk vinden

Kinderen moeten niet te veel gepusht worden. Het plezier gaat er snel vanaf als ze druk voelen om te presteren, zeker als ze fysiek en mentaal nog niet helemaal klaar zijn voor de sport. Wil een kind een keer niet naar de training, dan is dat niet erg. Ze moeten zich wél realiseren dat trainen belangrijk is om beter te worden. Daarom biedt Son Personal een beweegprogramma aan voor kinderen, waar plezier en samenwerken centraal staat.

Personal training in Twente

De meest gehoorde reden om echt met een personal trainer aan de slag te gaan zijn niet de trainingsschema’s of voedingsplannen, maar om als een stok achter de deur te dienen. De meeste mensen die bijvoorbeeld aan de slag gaan in Januari met een goed voornemen houden het de eerste paar weken vaak wel goed vol. Maar als het regent of er zitten zaken even tegen dan is de verleiding groot om de training te laten schieten.

Een andere reden om met een personal trainer te gaan werken is de persoonlijke aandacht en begeleiding

Een trainingsschema of voedingsplan samenstellen of downloaden via het internet is vaak niet zo heel complex, maar om deze exact af te meten op jouw lichaam is een lastige karwei. Je dient met zoveel variabelen rekening te houden dat het vaak niet te doen is om dit zonder gedegen opleiding of kennis voor elkaar te krijgen. Bij Son Personal wordt er niet gedacht in spieren, maar in bewegingen. Bewegingen en resultaten die bij jou passen. Ga voor personal training Enschede voor Son Personal! De bootcamps kunnen ook in Hengelo verzorgt worden. Altijd en voor iedereen!

https://www.soncoachentrainer.nl/