Studiozoe
Image default
Computers / Internet / Searching

Een zorgeloze kappersafspraak

Morgen ga jij naar hét feestje van het jaar. Jouw outfit ligt al weken klaar en ook weet je al precies welke make-up je wil dragen naar the party. Oogverblindend; dat is hoe je eruit wil zien. Echter, je haar wordt eigenlijk weer wat te lang en het blijft nog geen dag fris en fruitig na het wassen ervan. Om die reden wordt het toch hoogtijd om naar de kapper te gaan. Maar wat als ze het verkeerd knipt, de highlights onjuist aanbrengt of jouw krullen niet met de krul mee knipt? In ieder scenario zie jij al voor je hoe jij jezelf volledig voor schut zet door jouw mislukte kappersbeurt.

Maak jij je regelmatig zorgen over jouw kappersbezoek en ben je bang dat het álweer niet is wat je had gehoopt? Zet je zorgen dan aan de kant en plan een afspraak bij One Kappers, de beste kapper delft. Wij zijn bekend met de verhalen over zorgwekkende kappersafspraken en weten ook precies hoe je zo’n afspraak kan voorkomen. Om die reden bestaat onze behandeling uit verschillende onderdelen, waardoor wij bekend raken met de ideeën van de klant. Wij denken graag mee, maar luisteren vooral naar de wensen en eisen van onze klanten. Bij ons is de klant koning en daarom beginnen wij met een aandachtig gesprek over het gewenste kapsel. Vervolgens gaan we het haar wassen en verzorgen wij het, zodat het weer helemaal fris en fruitig oogt en ruikt. Pas dan beginnen wij met het knippen van het haar en het modelleren ervan. Uiteraard verzekeren wij jou dat je het kapsel zelf ook zo in model kan krijgen.

One Kappers weet hoe haar verzorgd moet worden en luistert naar de wensen van de klant. Bij onze kappers in Delft ben je in goede handen en ben je verzekerd van een verbluffend kapsel. Wil jij dus weer snel houden van jouw haar? Plan een afspraak bij onze kapsalon in delft en laat je verrassen door onze kwaliteiten.

https://www.onekappers.nl/