Studiozoe
Image default
Computers / Internet / Searching

Een nieuwe dienst

Er zijn een aantal diensten waar veel mensen mee bekend zijn. Maar en zijn tegenwoordig ook veel verschillende diensten waar mensen niet bekend mee zijn en ze dus ook niet weten wat ze ermee kunnen. Over het algemeen geldt dit voor technische diensten die te maken hebben met computers, laptops en andere technische diensten. Dit zijn namelijk gecompliceerde diensten waar je wel verschillende kennis voor nodig hebt. Er is dan ook een nieuwe dienst die je kan helpen als je niet genoeg geheugen en capaciteit hebt op je laptop of computer om de dingen te doen die je hier normaal mee doet. 

Hoe heet deze dienst? 

De naam van de nieuwe dienst waarmee je extra geheugen en capaciteit op je computer of laptop kunt creeeren is Cloud Hosting. De letterlijke vertaling hiervan is het verhuren van servers. Het is dan natuurlijk nog wel belangrijk dat je veilige servers verhuurt zodat mensen hun bestanden wel veilig op deze server kunnen zetten. Gelukkig als je tegenwoordig bij een professioneel bedrijf een server huurt is er wel een gerantie dat je veel privacy hebt en dat andere mensen niet bij de bestanden kunnen komen 

Je eigen formaat kiezen 

Bij veel bedrijven kun je tegenwoordig je eigen server sanenstellen met je eigen hoeveelheid capaciteit en geheugen. Hierdoor kun jij dus eigenlijk je eigen perfecte comouter/ server neerzetten, en dit heeft veel verschillende voordelen voor je. Als je eigen voorkeuren veranderen is het wel erg belangrijk dat je het bedrijf op de hoogte houdt van je wensen en benodigheden om goed gebruik te kunnen maken van je computer en laptop.