Studiozoe
Image default
Computers / Internet / Searching

Snel je bedrijfswagen verkopen

 

 

Wil je een bedrijfswagen verkopen, dan ben je bij Gratis Mijn Auto Verkopen aan het juiste adres! Deze online autoveiling beschikt namelijk over een krachtig netwerk aan autobedrijven. Alle autobedrijven zijn RDW erkend en daardoor heb je geen gedoe bij de verkoop. Bovendien kan een RDW erkend autobedrijf de bedrijfswagen meteen overschrijven en op eigen naam zetten. Hierdoor spaar je tijd uit.

 

Binnen 24 uur

De online autoveiling duurt slechts 24 uur. Dat betekent dat je niet lang hoeft te wachten en dat je binnen 1 dag precies weet wat je bedrijfswagen waard is. De veiling telt ruim 5000 aangesloten autobedrijven. Daardoor krijg je gegarandeerd een goed bod waar je de wagen bovendien direct voor kunt verkopen.

 De beste prijs

Je bedrijfswagen verkopen voor de beste prijs kan alleen bij Gratis Mijn Auto Verkopen. De 24 uurs veiling is namelijk zeer effectief. Omdat de veiling 24 uur duurt, zijn de bedrijven veel actiever met bieden. Bovendien hoef je niet lang te wachten om de verkoopprijs te horen en de wagen te verkopen.

 

Veilig verkopen is bij de autoveiling geen enkel probleem. Je verkoopt de wagen immers altijd aan een gescreend en RDW erkend autobedrijf. Het bod is altijd hoger dan je ergens anders zou krijgen. Hoe dat precies werkt leggen we je uit.

Stel dat je aan 2 verschillende personen zou vragen wat ze voor je bedrijfswagen, bedrijfsbus of bedrijfsauto zouden teruggeven, dan zijn de antwoorden van beide personen heel verschillend. De auto veiling stelt de vraag aan meer dan 5000 bedrijven. De kans dat er dus een veel beter bod tussen zit is dus vele malen groter.

Ieder merk

Iedere bedrijfsauto kan eenvoudig worden aangemeld en binnen 24 uur worden verkocht. Door het kenteken in te vullen ben je al door stap 1 heen. Het maakt niet uit of je een Citroen in de verkoop hebt of een Mercedes, want voor ieder bedrijfsvoertuig kun je bij de veiling terecht. Ook voor een Renault, Volkswagen, Toyota, Peugeot, Ford, Opel, Fiat, Iveco of ander merk!