Studiozoe
Image default
Aanbiedingen

Het nieuwe werken

De afgelopen jaren is er veel veranderd in onze samenleving. We hebben ervaren dat niet alles vanzelfsprekend is, wat daarvoor wel zo leek. Maar er zijn ook nieuwe mogelijkheden tot onze beschikking gekomen zoals het remote werken.

Nieuwe visie

Veranderingen die in Amerika plaatsvinden bereiken vaak onze nieuwsberichten. Zo ook toen zij het remote werken hadden ontdekt. Werknemers konden ineens een goedkope woning kopen op het platteland of in een klein dorpje, in plaats van de extreem dure huizen in de grote steden. Want vanuit die goedkope woning kun je vele werkzaamheden ook prima uitvoeren. Niemand had een aantal jaar geleden gedacht dat onze samenleving zo’n andere visie op onze werkwijze zou krijgen, maar nu biedt het ineens allerlei mogelijkheden. 

Werken vanuit een ander land

In het bovengenoemde voorbeeld ging het over werken vanuit een ander dorp, maar vanuit een ander land werken wordt nu ook steeds populairder. Uiteraard zijn niet alle beroepen hier geschikt voor maar aangezien onze wereld steeds digitaler wordt, wordt het een mogelijkheid voor steeds meer beroepen. 

Mijn ervaring

Ik ben werkzaam als blogger en daarnaast onderhoud ik websites en social media accounts. Een uitermate geschikt beroep om remote te werken. Door de ervaringen die ik heb opgedaan ben ik van mening dat remote werken ook echt een positieve uitwerking heeft, want door op andere locaties te komen krijg je weer een nieuwe kijk op onderwerpen en producten waar je over wilt schrijven. Zo schreef ik laatst een stukje over een wijnklimaatkast en dankzij mijn reis kreeg ik allemaal nieuwe inspirerende ideeën over waar je een wijnklimaatkast kan plaatsen en de verschillende mogelijkheden in designs van wijnklimaatkasten. De beste manier om over een product te kunnen schrijven is door het product op locatie te bekijken. Ik heb daarom ook meerdere restaurants bezocht waar ze een vrijstaande wijnkoelkast hebben en creëerde daarmee een beter beeld van het product. Mijn advies: reis de wereld rond en breid je kennis uit!

https://www.wijnklimaatkast.nl