Studiozoe
Image default
Computers / Internet / Searching

Grotere borsten door middel van implantaten

In Nederland worden er per jaar bijna 10.000 borstvergrotingen uitgevoerd. Hiermee is het één van de meeste uitgevoerde cosmetische ingrepen. Borsten kunnen worden vergroot door zogeheten borstimplantaten, maar ook door lichaamseigen vet te gebruiken en dat in de borsten te spuiten. Dit wordt lipofilling genoemd.

Voor veel vrouwen zijn hun borsten toch wel één van de belangrijkste uiterlijke kenmerken. Kleine borsten of borsten die uit proportie zijn met de rest van het lichaam zijn dan ook een grote factor van onzekerheid bij vrouwen. Vrijwel alle vrouwen die ontevreden zijn over hun borsten komen in aanmerking voor een borstvergroting.

Wanneer je serieus nadenkt over het laten doen van een borstvergroting is vanzelfsprekend belangrijk dat je je er goed in verdiept. Doe onderzoek naar de verschillende methodes en zoek uit wat de beste klinieken zijn om zo’n ingreep uit te laten voeren. Ook de borstvergroting prijs speelt natuurlijk mee. Een borstvergroting is best een dure ingreep, het is dus logisch dat je op zoek gaat naar de goedkoopste aanbieder. Echter is het goedkoopste niet altijd het beste. In deze tijd, waar zo’n 100 cosmetische klinieken met elkaar concurreren in Nederland, zullen sommige klinieken je willen lokken met super aanbiedingen. Maar als een aanbieding te mooi lijkt om waar te zien, is dat vaak ook het geval. Zoek dus goed uit welke technieken, materialen en implantaten veilig zijn en welke klinieken die gebruiken.

Als je de keus hebt gemaakt voor een bepaalde kliniek, dan zal er eerst een consult plaatsvinden met een gespecialiseerde cosmetisch arts. In dit consult zullen de verwachtingen worden besproken, maar ook dingen als medische aandoeningen, het gebruik van medicijnen en je gezondheid. Tevens vindt er vaak gelijk een borstonderzoek plaats. Op de website faceland.nl staat informatie over hoe de ingreep precies wordt uitgevoerd en kunt een indicatie krijgen van de kosten.

http://faceland.nl