Studiozoe
Image default
Mode en Kleding

Een zwarte schoudertas, wat stop je er allemaal in?

Een zwarte schoudertas, wat stop je er allemaal in?

Een schoudertas is over het algemeen niet de meest grote tas en kan daarom ook niet heel veel spullen met zich mee nemen. Het is in dat geval handig om goed te bedenken wat je allemaal meeneemt. Misschien dat je wat hebt aan de tips die wij je gaan geven uit ervaring. 

 

Spullen bij elkaar doen

Kijk of je spullen kan splitten. Portemonnee tasjes zijn heel erg handig bij dit soort problemen. Waarom? Omdat je deze tasjes ook aan je tas kan hangen aan de buitenkant. In dat geval heb je dus als het ware een extra tasje aan je tasje. Er is ook een zwarte schoudertas die meerdere tasjes aan zich heeft hangen, dit is dan ook zo een idee daarvan.

 

Meestal doe je in zo een portemonnee tasje de meest belangrijke spullen die je nodig hebt in een tas en die je makkelijk wilt kunnen vinden. Zoals bijvoorbeeld je sleutels of je portemonnee. Dit kan je nu ook doen, maar je zou hier nu ook bijvoorbeeld iets anders in kunnen doen wat je nodig hebt. Misschien vind je het eng om daar belangrijke spullen in te doen als het zo hangt.

 

In dat geval kun je kijken naar bijvoorbeeld make-up wat je mee moet nemen. Dit is niet per se gevaarlijk daar en je kunt het dan makkelijk meenemen. Als jij echt altijd handcrème of lippenbalsem meeneemt, dan kun je dat mooi daarin opbergen.

 

Een grote schoudertas

Als je meer van de grote tassen bent dan wordt het al wat makkelijker. Je hebt natuurlijk verschillende formaten van schoudertassen en het is daarom ook het best om te kijken naar je hoeveelheid spullen voordat je bepaald welk formaat. Als je al weet dat je bijvoorbeeld een grote portemonnee hebt dan is het beter een grotere tas te nemen. Je hebt ook tassen die even groot als een portemonnee zijn.

 

Je zult dan of moeten kijken of je die portemonnee kan vervangen voor iets kleiner of dat je bijvoorbeeld een pasjeshouder meeneemt. Het is handig om daarin afwisseling te vinden. Gelukkig kan je tegenwoordig ook veel pasjes online registreren op je telefoon waardoor je ze niet allemaal altijd nodig hebt en dus ook niet altijd mee hoeft te nemen. Als je al weet dat je een nieuwe tas gaat kopen. Zorg dan dat je alle spullen meeneemt die je altijd in een tas stopt. Zo weet je zeker of het past.