Studiozoe
Image default
Toerisme

Een zeilboot huren was nog nooit zo eenvoudig

Van een luxe jacht tot een zeilboot, bij Channel Sailing is het ontzettend eenvoudig om boten te huren voor jouw dag op het water! Ben jij van plan om binnenkort de kuststreken van Nederland of België te ontdekken en wil je zelf varen? Bij dit verhuurbedrijf mag jij zelf de zeilboot besturen wanneer je je vaarbewijs hebt! Als je zelf geen ervaring hebt met het besturen van een zeilboot, dan kun je de zeilboot huren inclusief schipper. Dit zit gewoon bij de prijs inbegrepen, zodat jij onbezorgd geniet van je dag!

Welke verhuurmogelijkheden zijn er allemaal voor de zeilboten?

Voor het huren van een zeilboot heb je een breed scala aan mogelijkheden bij Channel Sailing. Het belangrijkste is dat iedere zeilboot modern, goed ingericht en perfect voor het varen op zee is. Het merk zeilboten is Beneteau-Oceanis, een merk dat bekendstaat om de uitzonderlijke kwaliteit in de zeilwereld. Deze zeilboot is bijvoorbeeld te huren voor een familiedag op het water, waarbij je met zijn allen de Zeeuwse kust gaat ontdekken. Het is ook mogelijk om een teambuildingactiviteit op het Veerse Meer te doen, waarbij je samen moet werken om het zeilen mogelijk te maken. Hou je meer van avontuur en wil je langer de zee op? Kies er dan voor om naar Engeland, Frankrijk of België te zeilen met een van de zeilboten.

Laat vrijblijvend een offerte opmaken voor jouw zeilmoment

Ben je van plan om binnenkort het water op te gaan? Dan is het wellicht verstandig om eerst een vrijblijvende offerte op te laten maken door de specialisten van Channel Sailing. Dan weet je direct waar je aan toe bent bij een zeilboot huren van dit bedrijf. Of het nu gaat om een offerte voor een teambuildingactiviteit of een week zeilen rondom de kust van Normandië, iedere zeilreis is maatwerk. Neem daarom zeker contact met deze experts op. De contactgegevens zijn te vinden op de website.