Studiozoe
Image default
Toerisme

Bij dit bedrijf kunt u een jacht huren

Een eigen jacht aanschaffen is voor veel mensen onbetaalbaar. Wilt u echter toch gebruik maken van een luxejacht voor een vakantie? Dan kunt u ook een jacht huren voor een korte periode bij Waterfront Jachtcharter. U kunt in alle vrijheid gebruik maken van de jacht en door een groot gebied in Nederland varen. Zo heeft u alle voordelen van een jacht zonder dat u deze aan hoeft te schaffen. Dit is perfect voor een luxueuze vakantie.

Adviezen en vaarroutes

Bij dit bedrijf kunt u een volledige service verwachten. Op de website kunt u een jacht huren die bij u past. Wanneer u nog geen vaarervaring heeft, biedt dit bedrijf ook een korte instructiecursus aan voor uw vakantie. Hierin leert u om zelfstandig te varen zodat u zelf op pad kan. Wilt u niet leren om te varen? Dan kunt u ook een schipper inhuren bij dit bedrijf. Aan alles is gedacht. Dit bedrijf heeft ook verschillende vaarroutes voor u uitgestippeld. Wilt u nu een andere route volgen? Dan denken de medewerkers graag met u mee.

Perfect onderhouden jachten

Deze jachten worden altijd perfect onderhouden waardoor ze als nieuw aanvoelen. Ook zijn de jachten helemaal uitgerust waardoor u alleen nog maar uw persoonlijke artikelen mee hoeft te nemen. Op de jacht vindt u bijvoorbeeld luxueuze toiletartikelen, dekbedovertrekken en kussens voor buiten. U kunt dus meteen wegvaren als u in de jacht stapt.

Geniet van de fantastische natuur

Voor zowel de watersportfans als natuurfans is een jacht huren een perfecte vakantie. U vaart namelijk langs de mooiste natuurlocaties in Nederland. Hier kunt u optimaal genieten van het uitzicht. Ook is het mogelijk om tussendoor verschillende activiteiten te ondernemen of aan te meren bij een restaurant. Langs de routes zijn er ook verschillende plekken waar u kunt aanmeren om te overnachten. Als u een jacht of zeilboot huurt bij Waterfront Jachtcharter bent u volledig voorzien. Wacht daarom niet langer en boek uw jacht bij dit bedrijf.