Studiozoe
Image default
Computers / Internet / Searching

Zakelijke apps die je moet hebben

Alles gebeurt tegenwoordig op mobiele telefoons. Werken en vrije tijd wordt er veel op gedaan. Het is dan ook handig om in een professionele omgeving apps te gebruiken om efficiënt te kunnen werken. Ik heb in dit artikel een aantal apps op een rijtje gezet die je als werkgever en personeel zou kunnen gebruiken. Dit zal veel tijd besparen.

De eerste is software om documenten te digitaliseren. Als je  veel met papieren documenten en bonnetjes werkt is het handig om dit overzichtelijk te maken op je computer en mobiel. Met de genius app kun je de documenten makkelijk scannen en uploaden. Zo kun je ook handtekeningen uploaden en digitaal opslaan. Dit is super handig als je ooit een handtekening moet zetten. Digitaal ondertekenen is dan ook de toekomst omdat het erg ouderwets is om dat op papier te doen.

Wil je liever een eenvoudige app waar mee je een werk agenda op kunt stellen. Dan is Any.Do handig voor jou. Het is ook nog gratis en kun je alles invoeren om een overzichtelijke agenda te hebben. Voor Werving en selectie software is er ook genoeg goede software die alles overzichtelijk maakt. Bij werving worden veel bestanden verstuurd en opgeslagen en die wil je natuurlijk eenvoudig in kunnen zien. Met deze software is dat mogelijk.

Gebruik je veel programma’s waarmee je bestanden deelt? Denk aan Dropbox, Evernote, Drive en andere apps? Dan kan het ook wat on overzichtelijk worden. Met Box kun je al deze bestanden opslaan in een overzichtelijk programma. Zo zul je niet snel iets vergeten en kun je in een opzicht alles terug zien. Evernote is echter wel de fijnste manier van bestanden delen. Dropbox is ook handig maar je hebt daar niet snel toegang tot. Ook moet je betalen als je een grotere hoeveelheid wilt versturen of wilt openen. Bij Evernote is dit aantal onbeperkt wat het ons betreft de beste keuze maakt voor bestanden met elkaar delen.

https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home