Studiozoe
Image default
Beauty en verzorging

Welke kapsels worden er vaak bij een herenkapper gekozen?

Mannen zijn vandaag de dag erg ijdel en zijn bereid om tijd en geld te investeren in hun uiterlijke verzorging. Mannen geven meer uit aan goede mode, beginnen met een skin care routine en gaan regelmatig naar de kapper toe. Maar voor welke kapsels kiezen mannen nou als ze lang gaan bij een herenkapper? Dat zal je in dit artikel duidelijk worden.

De man bun

Er wordt door mannen steeds vaker gekozen voor een man bun. Dit kapsel kan je alleen nemen als je lang haar hebt. Mocht je haar te lang zijn, dan kan de kapper het een beetje inkorten om het vervolgens in een knot te doen. Het is echter een omstreden kapsel om te dragen. Maar als je op wilt vallen is dit wel de juiste keuze voor jou. Mocht je een baard hebben, dan staat dit kapsel erg mannelijk.

De buzz cut

Doordat dit kapsel de laatste tijd veel voorkomt bij populaire acteurs en sporters is het geen geheim dat mannen dit nu ook vaker zijn gaan dragen. Let wel goed op of dit kapsel bij je past, je kan er namelijk een hard uiterlijk van krijgen. Een buzz cut is voor een kapper eenvoudig om te maken. Een keer met de tondeuse over het hoofd heen en vervolgens de contouren aan de rand van het haar creëren en je hebt een buzz cut.

Curly undercut

De curly undercut is vooral onder jonge mannen populair. Deze coupe is kort aan de zijkanten van het hoofd en heeft een mooie overloop. Op de bovenkant van het hoofd zitten krullen. Dit is een kapsel die mensen die natuurlijke krullen hebben goed staat.

 

Amsterdamse herenkapper

Mocht jij na het lezen van dit artikel inspiratie hebben opgedaan over het nieuwe kapsel dat je wilt gaan rocken? Ga dan eens langs bij een herenkapper in Amsterdam, deze kapper gebruikt alleen maar producten die de hoogste kwaliteit hebben om jouw haar te verzorgen.