Studiozoe
Image default
Computers / Internet / Searching

Website laten bouwen door een ervaren webdesign bureau?

Website laten bouwen

Heeft u behoefte om gevonden te worden op het internet? Een website laten bouwen bij een professioneel webdesign bureau heeft als resultaat dat u meer bezoekers kan aantrekken dankzij het internet. Via het web is een enorme markt te bereiken, het enige dat u nodig heeft is een goed functionerende en aantrekkelijke website.

Bij het laten maken van een website of webshop heeft u een doelgroep. Specifieke mensen waaraan u uw product kwijt wilt of uw dienst aan wilt verlenen. Er zijn een aantal onderdelen belangrijk bij een site. Hieronder bespreken wij een aantal opties van een site. Voor advies van een specialist neemt u contact met ons webdesign bureau op over het laten bouwen van een website. 

Website laten bouwen huisstijl

Bij het laten bouwen van een website krijgt u te maken met hoe u uw bedrijf wilt profileren op het internet. Wat voor een gevoel wilt u opwekken bij de bezoekers en potentiële klanten (leads)? Een ervaren webdesigner kan u helpen door een logo te ontwerpen. Om een stap verder te gaan spreken we over een huisstijl, dit is de complete verzorgen van het grafische gedeelte van de uitstraling van een bedrijf. Een huisstijl laten ontwikkelen bij het laten bouwen van een website door en erkend webdesign bureau verschilt van het bedrukken van flyers en tijdschriften, tot kleurenschema’s en banners in sociale media. Alle visuele onderwerpen kunnen belicht worden. Zo schept u ook op het internet een uniek beeld van uw onderneming. Een website laten bouwen met een huisstijl doet u bij een specialist in webdesign.

Website laten bouwen CMS en mobielvriendelijk design

Twee belangrijke onderdelen die komen kijken bij het laten bouwen van een website of webshop zijn CMS en een mobiel vriendelijk design. Een CMS is een stuk programmeerwerk waarmee u zelf stukken van de website kunt aanpassen. Denk hierbij aan het uploaden van video’s, het toevoegen van teksten, uitbreiden van het internetassortiment of het wijzigen van het telefoonnummer op de homepage.

Een mobielvriendelijk design is onmisbaar, vooral omdat er tegenwoordig zoveel mensen het internet op gaan via hun smartphone of tablet. Om deze bezoekers aan te trekken heeft u een mobielvriendelijk (responsive) design nodig. Dit heeft als effect dat de webpagina’s altijd goed worden weergegeven, zelfs op de verschillende formaten schermen van de mobiele telefoons. Voor deskundig advies van een expert van een professioneel webdesign bureau inzake het laten bouwen van een website neemt u contact met ons op.