Studiozoe
Image default
Aanbiedingen

Wat je moet weten over industriële meubels

Je hebt het vast niet gemist: de industriële huisstijl. Het is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Veel mensen willen af van hun ‘saaie’ meubels en proberen wat nieuws. Tegenwoordig is het gaan voor een industrieel interieur een voor de hand liggende optie. Op alle vragen over een industrieel interieur krijg jij antwoord in deze blog. Twijfel je over het kopen van industriële meubelen, lees dan snel verder!

Waar?

De bovenstaande vraag is iets wat veel mensen zich afvragen. Mensen vragen zich af of een industriële stijl wel in elk huis past. Veel mensen weten namelijk al wel dat ze fan zijn van industrieel wonen, maar moet je hiervoor dan verhuizen? Natuurlijk niet! Industrieel wonen is overal mogelijk. Je hoeft niet te verhuizen naar een oude fabriek met een industriële uitstraling. Meubels met een dit karakter passen eigenlijk overal en dat is juist het leuke! Je kunt de meubels ook gemakkelijk combineren met andere stijlen. Tegenwoordig zie je het steeds vaker voorbij komen dat boerderijen van binnen helemaal gemoderniseerd zijn en een industriële touch hebben gekregen. Het landelijke valt dus goed te combineren met industrieel. Vind je het lastig te bepalen wat goed past in jouw woning? Je kunt altijd advies vragen van een specialist.

Vraag advies

Het is best wel lastig om uit het niets te beslissen welke meubels je kunt vervangen door iets industrieels. Daarom is het handig om eerst wat kleiner te beginnen, zo kun je kijken of het wat voor jou is. Op deze manier hoef je niet heel je interieur aan te passen. Kijk bijvoorbeeld eerst eens naar een woonkamer stoel, dit is niet gelijk zo groot als een bank. Wil je inspiratie opdoen, kunnen we je Sfeer.nl aanraden. Je kunt daar hele mooie fauteuils kopen en ze bieden je goed advies. Zie jij jezelf al zitten op een mooie industriële fauteuil?

 

https://www.sfeer.nl/