Studiozoe
Image default
Computers / Internet / Searching

Wat is Voip bellen?

Voip bellen betekent dat je niet meer belt via de traditionele telefoonlijnen, maar belt via internet. Voip staat voor Voice Over IP. Vrij vertaalt: Spraak over Internet Protocol. Via Voip bellen betekent dat je de traditionele analoge telefoonlijnen niet meer nodig hebt. Doordat spraak nu mogelijk is via datanetwerken, heb je nog maar één infrastructuur nodig.

Wat heb je nodig bij Voip  bellen?

Om via Voip te bellen heb je uiteraard een goede internetverbinding nodig. Een goed ingestelde router/modem is dan een pré. De router/het modem zorgt ervoor dat het telefoonverkeer goed wordt doorgelaten en dat de uploadsnelheid voldoende is. Gemiddeld gezien heb je ongeveer 100 Kb/s download en uploadsnelheid nodig voor het voeren van een telefoongesprek. In theorie kan je afhankelijk van de toestelkeuze en het aantal toestellen een onbeperkt aantal gesprekken voeren. Over het algemeen geldt dat wanneer je een telefoontoestel hebt dat bijvoorbeeld 4 lijnen heeft, je ook 4 telefoongesprekken tegelijkertijd kunt afhandelen.

Voip bellen? De Nederlandse Provider

In een adviesgesprek over Voip bellen worden alle behoeften in kaart gebracht. We weten als geen ander dat na het eerste gesprek, de behoefte aan een offerte groot is. Daarom zorgen wij ervoor dat al binnen 24 uur na het adviesgesprek al je wensen en eisen zijn samengebracht in een offerte. Zodat jij in alle rust deze kunt bekijken. Zodra je een akkoord hebt gegeven op de offerte (eventueel na wat aanpassingen) dan gaat De Nederlandse Provider exclusief voor jou aan de slag. Op afstand!

Voordelen Voip bellen

Voip bellen levert je vele voordelen op, bijvoorbeeld: dure investeringen aan apparatuur of onderhoudskosten zijn verleden tijd. Hierdoor levert Voip bellen direct een besparing op. Een eigen telefooncentrale levert je vele extra mogelijkheden op. De flexibiliteit die je ervaart met Voip bellen is geweldig. Voip bellen betekent ook dat je slechts één telefoonnummer nodig hebt voor vast én mobiel bellen en nog veel meer.

Neem gerust telefonisch contact met De Nederlandse Provider via www.denederlandseprovider.nl op voor een adviesgesprek op maat, bij jouw op kantoor of telefonisch. Met 250 IT experts is De Nederlandse Provider door heel het land actief bezig om bedrijven van advies te voorzien over Voip bellen, óók altijd bij jou in de buurt.