Studiozoe
Image default
Aanbiedingen

Twee belangrijke tips die je niet mag vergeten wanneer je een vrachtwagen wilt gaan huren

Ze zeggen wel eens: voor elk probleem is een oplossing. En dat geldt ook voor vervoersvraagstukken. Natuurlijk is een gezinsauto voldoende voor een wekelijkse boodschappen, maar op reis moet je op zoek naar een ander en vooral kolossaler voertuig. In veel gevallen zal dit resulteren in een bestelwagen die gemakkelijk te besturen is met een rijbewijs. In sommige gevallen, bijvoorbeeld als u veel grote meubels moet vervoeren en deze niet in een standaard busje passen, is het huren van een vrachtwagen de enige oplossing. In deze blog geef ik je twee belangrijke tips die je kunt gebruik gebruiken wanneer je kiest voor een vrachtwagen huren

C-rijbewijs

Om te bepalen hoeveel kubieke meter inhoud je nodig hebt, is het belangrijk om eerst te bepalen welke meubels je moet vervoeren en of je dit allemaal tegelijk wilt doen. Als je het niet erg vindt om bijvoorbeeld twee keer heen en weer te rijden is het natuurlijk verstandiger om een normale bedrijfswagen te huren. In tegenstelling tot een bestelwagen mag je een vrachtwagen enkel besturen met als je in het bezit bent van een C-rijbewijs. Heb je deze niet? Dan zal je een bedrijfswagen wagen moeten huren. Beschik je hier wel over, of ken je iemand in jouw naaste omgeving die daarover beschikt? Dan is het huren van een vrachtwagen een ideale uitkomst wanneer je veel meubels of andere goederen in één keer wilt verplaatsen van punt A naar punt B. Afhankelijk van het volume dat u vervoert, kunt u kiezen uit vrachtwagens met een inhoud van 30, 40 of 45 kuub. Hoe groter de vrachtwagen, hoe groter het laadvermogen.

Maak ook gebruik van het huren van verhuisaccessoires!

Veel vrachtwagenverhuurbedrijven, waaronder Bultman, bieden de mogelijkheid om accessoires te boeken. Denk aan dekens, spanbanden, verhuisdozen, planken, pallettrucks en navigatiesystemen. Het is handig om een ​​deken tussen de vrachtwagenvloer en meubels te leggen om beschadigingen te voorkomen. Met spanbanden is het bijvoorbeeld eenvoudig om meubels of fietsen aan de zijkant van een vrachtwagen te binden. Zo voorkom je dat deze items wegglijden. Transportrekken, trolleys en palletwagens zijn ideaal om zware meubels gemakkelijk te verplaatsen. Je hoeft dus niet te tillen en je rug wordt gespaard!

https://www.bultman.nl