Studiozoe
Image default
Computers / Internet / Searching

Professionele webshop laten ontwerpen

Webshop in uw eigen huisstijl

Wanneer u uw webshop in uw eigen huisstijl laat ontwerpen zal dat heel goed aansluiten op de klant. Doordat een webbezoeker online in aanraking komt met dezelfde stijl van uw bedrijf zal hetzelfde vertrouwde gevoel opgewekt worden. Dat komt ten goede aan de conversie en zal ertoe leiden dat uw verkopen drastisch verhogen. Een webshop laten bouwen met een uniek webdesign is daarom een uitstekende zet om te maken.

Verder zorgen we ervoor dat er naast een goed ontwerp qua uiterlijk ook een goede backend wordt gecreëerd. Dat kan met behulp van gedegen webdesign technieken en moderne middelen zoals CMS systemen die het designproces aanzienlijk vereenvoudigen. Wenst u dus een webwinkel in uw eigen huisstijl kies er dan voor om ons uw webshop te laten maken.

Huisstijl laten ontwerpen

Indien u voor een huisstijl laten ontwerpen kiest komen daar een aantal zaken bij kijken. Zo zal er niet alleen een webshop gemaakt moeten worden, maar zal er ook een logo moeten zijn dat gebruikt kan worden op diverse plekken van uw website. Daarnaast is het belangrijk dat een duidelijk kleuren thema gekozen wordt dat geheel bij de stijl van uw onderneming past. Vaak zijn dat dezelfde kleuren die u verwerkt zijn in het bedrijfslogo of die voor de letters van de bedrijfsnaam zijn gebruikt. Ook het lettertype zelf kan van invloed zijn. Is uw bedrijf gericht op formele of zakelijke diensten of producten dan is het van belang dat er bij het maken van uw webshop een ander lettertype wordt gehanteerd dan wanneer uw webwinkel een informele uitstraling wilt meegeven. Onze webdesigners weten precies wat ze moeten doen als u ze uw huisstijl laat ontwerpen.

Passende backend

Indien u een webshop laat maken gaat het niet alleen om het uiterlijk. Een goed design met eigen stijl is zeer belangrijk, maar daarentegen is een passende backend zeker niet te verwaarlozen. Als aan de snelheid van de webwinkel gewerkt wordt ziet u dat terug in uw sales. Klanten houden van een snel en soepel lopende webshop. Dus het is noodzakelijk dat er niet alleen een goede en degelijke huisstijl ontworpen wordt, maar dat u tevens een webshop laat bouwen met een goede webdevelopment.