Studiozoe
Image default
Bedrijven

interieur tips voor verschillende soorten vloeren

Een vloer draagt bij aan de uitstraling van je interieur. Daarom moet je de beste keuze maken. Daarom hebben we tips aan de hand van verschillende soorten vloeren.

Betonvloer

We beginnen met de variant die een effect heeft van een witte kleur na het maakproces. Overweeg vervolgens om jouw meubilair daarop aan te passen, denk hierbij aan banken, kleden en stoelen met eveneens een lichtgevende uitstraling. Daardoor sluit de gehele setting op elkaar aan draagt de betonvloer de ruimte als een dirigent die het orkest op een manier begeleid dat iedereen met een glimlach geniet.

Pvc vloer

Met een pvc vloer haal je een houtenstijl in huis. Daardoor kun je vele kanten op, want hout is een perfecte partner voor elke optie. Maar om je toch te inspireren, raden we aan om te kiezen voor een inrichting dat overeenkomsten telt met de ondergrond. Zo hoef je niet lang rond te lopen in een meubelzaak of de productgroepen af te vinken van webshops. Daarentegen stap je meteen af op het juiste gebied waardoor je in een paar dagen onder andere je woonkamer een upgrade geeft. Met andere woorden: zoek je een idee waarmee je direct mee begint? Dan is een pvc vloer jouw ideale mogelijkheid. Als je meer wilt weten over de nadelen van een pvc vloer klik dan hier.

Troffelvloer

Met een troffelvloer verwelkom je een ontwerp met puntjes erin en is hierdoor het kunstzinnigste deel van deze blog. Daarbij zijn er uiteenlopende kansen om hiermee te starten. Dat komt doordat je eerst een vorm uitkiest waaruit een unieke sfeer ontstaat. Daarbij is het wel een druk aangezicht. Stel jezelf hierom de vraag: houd ik van drukte, of past een rustigere huisraad beter bij me?

Aangezien je eenvoudig een opstelling vormgeeft dat nog jarenlang een vaste speler binnen je woning is.

Gietvloer

We sluiten af met de methode waarbij je de werkwijze van begin tot het einde zelf invult. Aangezien een gietvloer door deskundigen wordt gelegd. Eerst stel je een wensenlijstje op door brochures te bekijken en een bestelling te plaatsen. En nadat dit onderdeel is volbracht, trap je af met het leukste gedeelte, omdat je met de foto’s van het resultaat winkels binnenwandelt om testruimte samen te stellen.

Enkele dagen later brengen de bezorgers de items en zetten ze neer, het is dan aan jou om een uiteindelijke omgeving te creëren. Al is dat geen probleem. Want na het bepalen van de bodem begeef je al haast bij het eindresultaat. De bijpassende artikelen vind je vanzelf namelijk, je ziet makkelijk de potentie in een product.