Studiozoe
Image default
Particuliere dienstverlening

Elke rijder heeft een rit nodig

Elektrische steps zijn een fantastisch vervoermiddel. Ze zijn leuk, draagbaar en milieuvriendelijk.

Sommige hebben zelfs off-road excursies waarmee ze je kunnen meenemen. Je zou kunnen staan te popelen om op je e-step te stappen zodra je hem hebt aangeschaft.

Overweeg de extra’s die uw reis kunnen verbeteren en veiliger maken voordat u instapt. Er zijn talloze opties beschikbaar.

Welke moet elke rijder bezitten? Tien van de belangrijkste accessoires voor e-steps worden hieronder opgesomd:

Helm

Laten we beginnen met degene die mensen af en toe gevoeliger maakt. Helmen. Iedereen heeft een mening over helmen en veel mensen zijn niet bang om die te uiten.

Hoewel het dragen van een helm misschien een veiligheidsmaatregel lijkt die je niet nodig hebt, is het beter er een te hebben en nooit te gebruiken dan er geen te hebben en later spijt te krijgen van je keuze.

Een integraal motorhelm is voor jou niet nodig. Omdat je snelheden ongeveer gelijk zijn aan die van een skateboard of niet-elektrische step, kun je een helm gebruiken die is ontworpen voor skateboarden, ook wel bekend als een pispot. Een stadsfietshelm is het tweede type helm om te overwegen.

Je zult meer ventilatie hebben met de stadsfietshelm dan met het skateboard model. Gebruik dus in de zomer misschien een stadshelm en in de winter een skateboard type.

Als je op een koude dag op een e-step rijdt, voel je je misschien veiliger, wetende dat je veilig zult zijn, omdat sommige skate-ontwerpen superieure hoofdbedekking bieden.

Het is belangrijk om constant in gedachten te houden dat in het geval van een auto-ongeluk geen van deze helmen veel zal helpen. Ze zijn gemaakt voor aanrijdingen bij lage snelheid, die meer per ongeluk gebeuren.

Het kiezen van een fatsoenlijke helm is belangrijk omdat rijden in de zomerse hitte problematisch kan zijn.

Tas of mand voor elektrische steps

Er zijn verschillende keuzes beschikbaar voor step tassen. Zoek naar een compacte tas met riemen die aan het stuur of onder het zadel kan worden bevestigd als je wat opbergruimte nodig hebt tijdens het rijden op je step.

Het kan worden gebruikt om uw telefoon, een EHBO-doos of een reparatieset in op te bergen voor het geval uw step defect raakt. Zoek naar duurzame constructie en weerbestendige materialen.

Je kunt er zeker van zijn dat de inhoud van de tas op deze manier veilig is. Een fantastisch kenmerk van tassen is dat sommige ook dienst kunnen doen als rugzak.

Je kunt een eenvoudige mand krijgen die vaak op fietsen wordt gezien als je geen hoogwaardige tas nodig hebt.

Die manden zijn een geweldig antwoord als je boodschappen gaat doen, maar meestal hebben ze geen hoes, dus ze zijn niet ontworpen om veilig te zijn; in plaats daarvan zijn ze gemaakt om het dragen van dingen tijdens het rijden gemakkelijker te maken.

Opladers voor elektrische steps

Opladers voor elektrische steps zijn er in zowel normale als lithiumbatterij varianten. Zorg ervoor dat het voltage nauwkeurig is voor uw step voordat u de oplader kiest.

Bijvoorbeeld, afhankelijk van het model, hebben elektrische apparaten van Razor een oplader nodig van 24 of 36 volt, terwijl andere krachtigere merken zelfs 48 volt vragen.

Samen met opladers voor elektrische steps zijn er ook poorten en stekkers beschikbaar.

Om overladen te voorkomen, wat de levensduur van de batterij kan verkorten, wordt een perfecte oplader voor elektrische steps onmiddellijk losgekoppeld wanneer de batterij volledig is opgeladen.

Bovendien worden slimme opladers en oplaadindicatoren ook veel gebruikt vandaag de dag. Hierdoor kun je een dure elektrische step reparatie voorkomen en zorg je ervoor dat jouw batterij optimaal wordt opgeladen.

Sommige elektrische steps hebben snelladers, die de batterij binnen enkele uren volledig kunnen opladen. De meeste van deze onderdelen voor elektrische steps worden geleverd met een garantie van gemiddeld een jaar als onderdeel van de prijsstelling. Je kunt in die periode problemen melden en patches laten maken.

Achter- en voorlichten

Alle steps moeten standaard zijn uitgerust met koplampen. Er zijn enkele spookachtige verhalen over consumenten die extreem goedkope off-brand steps uit China kopen en achteraf ontdekken dat ze geen koplamp hebben. De standaard is dat uw step wordt geleverd met een koplamp.

Sommige modellen hebben geen koplampen, achterlichten of beide. Als uw step in een van deze categorieën valt, moet u de ontbrekende lichten aanschaffen om er zeker van te zijn dat deze straatlegaal is.

Veiligheidsvest

Dit is een onderdeel van wat wordt beschouwd als de vereiste veiligheidsuitrusting bij het gebruik van een elektrische step.

Als je zelden sneller dan 20 km/u fietst, is het misschien niet nodig. Een veiligheidsvest is dan een verstandige keuze, zeker als je extreem snel rijdt.

Hoewel het niet zo cruciaal is als de helm, kan het toch je armen en lichaam beschermen tegen schadelijke klappen.

Laten we onszelf bovendien niet voor de gek houden: deze pantsers behoren tot de meest geweldig uitziende items die ooit zijn gemaakt.

Elleboog- en kniebeschermers

Dit is nog een ander cruciaal onderdeel van de set veiligheidsuitrusting. Ze zijn een leuk idee, zelfs als ze niet verplicht zijn, vooral als je met hogere snelheden rijdt.

Ze zijn ook een geweldig idee als je een beginner bent, want dan is de kans het grootst dat je van je fiets valt. step.

De meest gevoelige lichaamsdelen voor grote fracturen als je valt, zijn je knieën en ellebogen, dus de vulling kan helpen.

Slot

U begrijpt de noodzaak van een robuust, veilig slot als u ooit uw step of fiets gestolen, of als het vaak is voorgekomen (zoals bij ondergetekende).

Ik moet je vreselijk nieuws brengen. Elk slot kan worden omzeild. We weten allemaal dat vastberaden dieven buitengewoon creatief kunnen zijn.

Ze kunnen het verbrijzelen, snijden, bevriezen, hacken, duistere magie uitvoeren of zelfs vleien.

Gelukkig heeft slechts een heel klein percentage criminelen voldoende kennis om een hoger slot omzeilen.

De meesten zullen meestal ernstig worden afgeschrikt en gaan naar een doel dat gemakkelijker te raken is, en laat uw step met rust.

Mand

Sommige steps hebben een mand, en dergelijke steps zijn uitstekend.

En helaas hebben sommige steps geen eenvoudige optie om een mand voor hen. Aan de voorkant van het stuur van de meeste steps en boven het achterwiel van sommige anderen, kunnen manden worden ondersteund. Een zitplaats op de step is ook een perfecte locatie voor een mand.

Zorg er echter voor dat het toevoegen van een mand aan uw step praktisch is en geen invloed heeft op de ergonomie of het ontwerp.

Hoe dan ook, een van de meest populaire en praktische mods is het toevoegen van een mand aan de step, en de meeste steps staan dit toe.

Omdat je niet beide nodig hebt en de kofferbak kan verzegelen, raad ik normaal gesproken de kofferbak boven de mand aan, maar als de goederen die je vaak vervoert groter zijn, is de mand een betere keuze.

Handschoenen

Handschoenen zijn geen strikt noodzakelijke veiligheidsuitrusting, maar ze worden vaak aangeraden als een cruciaal onderdeel en kunnen behoorlijk belangrijk zijn.

Ze beschermen uw handen en vingers in het geval van een val of botsing, waardoor elke mogelijkheid van wonden of schaafwonden en mogelijke breuken wordt vermeden.

Ze houden uw handen de hele winter warm en voorkomen blaren en zweethanden tijdens lange ritten.

Kies motorhandschoenen voor krachtigere steps en fietshandschoenen voor langzamere of kortere steps.

Zonnebril of oogbescherming

Ik zou dit onderdeel als optioneel omdat de meeste respectabele helmen moeten worden geleverd met een soort vizier of bescherming tegen de zon.

Het is echter mogelijk niet aanwezig in veel schelpen en fietsen le helmen.

In die situatie heb je misschien ook oogbescherming nodig tegen stof, insecten, puin en andere dingen die je gezichtsvermogen kunnen belemmeren, naast bescherming tegen de zon en wind.

Elke zonnebril zal hier goed werken, maar een bril voor een fiets of een motor zou zeker beter passen.

Hoorn of bel

De meeste steps worden ook geleverd met een bel, claxon of een of andere vorm, hoewel andere dat niet doen – verrassend genoeg, zelfs sommige extreem dure, anders zijn de premium steps rijk aan functies.

Bovendien is af en toe de bel of claxon van de step gewoon niet luid genoeg. Dit is zowel frustrerend als heel typisch.

Als een van deze situaties op u van toepassing is, kunt u overwegen te investeren in een stevige, luide trompet of bel.

Knipperlichten

Knipperlichten worden vaak niet meegeleverd met steps. Als je de juiste beslissing hebt genomen en dit is essentieel voor je, hoef je geen richtingaanwijzers meer aan te schaffen.

Dit artikel voegt eigenlijk niet zo veel toe, daarom heb ik dat niet gedaan zet het op de lijst met dingen om te kopen. Hoewel het een leuke bonus is om richtingaanwijzers op je step te hebben, zullen relatief weinig mensen ze echt gebruiken.

Ze zijn een uitstekende aanvulling als veiligheid je hoogste prioriteit heeft. De lampen zijn vaak goedkoop en eenvoudig te installeren; afhankelijk van wat het beste werkt, kunt u ze aan de zijkanten van het dek of de achterkant van uw step monteren.

Je bedient de lampen dan met een kleine controller die je op je stuur monteert.

Draagriem

Je zou een draagriem nuttig kunnen vinden in plaats van of zelfs als aanvulling op de draagbeugel.

Dit is een zeer goede investering als u veel woon-werkverkeer heeft en uw step meer dan een paar meter moet dragen. Hoewel het erg goedkoop is, vereenvoudigt dit product het leven van stepgebruikers aanzienlijk.

Hoewel het waarschijnlijk niet nodig is, is dit product toch handig om te hebben. Ook bepalend is hoe u uw scootmobiel vervoert (misschien heeft u alleen de draagriem nodig).

Als je een forse step hebt, is dit natuurlijk niet erg handig, maar eigenaren van een forensenstep vinden het misschien wel erg handig.

Zadel

Je kunt dit onderdeel over het algemeen overslaan als je geselecteerde step niet echt de mogelijkheid biedt om een zadel te installeren.

Je zou kunnen proberen om het raamwerk zelf te installeren, maar je moet eerst weten hoe je dit kunt doen.

Alleen steps zonder stoelen die deze kunnen ondersteunen, zouden een stoel als aanvulling moeten kopen. Als uw bestaande stoel beschadigd is, wilt u misschien ook een nieuwe.

Uw beste optie is hoe dan ook de keuzes die uw fabrikant biedt te overwegen. De kans op mislukking is groter als u probeert een generieke stoel op uw step te plaatsen.

Afsluiten

U kunt er zeker van zijn dat het gebruik van deze 10 essentiële accessoires voor elektrische steps uw excursies zal maken veiliger, praktischer en aangenamer.

Sommige maken uw leven eenvoudiger, terwijl andere u de zekerheid bieden die ernstige verwondingen kan voorkomen.

U hoeft niet alles in één keer te kopen, maar als u ooit een geweldige prijs voor een van deze items, we raden je ten zeerste aan om er serieus over na te denken.

Ten slotte, onthoud dat het niet uitmaakt hoeveel fantastische accessoires je hebt, een ondermaatse elektrische step zal nooit worden verbeterd door hen.

Als je genoeg hebt van de step waarop je nu rijdt, raden we je aan onze gids voor de beste elektrische steps te lezen. U zult ongetwijfeld de perfecte step vinden voor uw behoeften en prijsklasse.

 

https://nr1elektrischestep.nl/collections/easy-ride-flj