Studiozoe
Image default
Meubels

Al honderd jaar dé meubelwinkel in Eindhoven

Een winkel die ruim honderd jaar geleden begon als een bescheiden textiel- en meubelwinkel is uitgegroeid tot een begrip in Eindhoven en ver daarbuiten. Toch vindt u hier die bescheidenheid van toen nog steeds terug, simpelweg omdat alles draait om ú als klant en uw persoonlijke wensen.

Bewust geen meubelboulevard

In honderd jaar is deze meubelwinkel in Eindhoven uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat met zijn tijd meegaat en de laatste trends en innovaties op de voet volgt. Bewust hebben de verschillende generaties aan het roer van deze meubelwinkel er echter voor gekozen om op hun vertrouwde locatie te blijven en niet te verhuizen naar één van de vele onpersoonlijke woonboulevards in de regio. Dus wellicht bescheiden qua formaat, maar groots als het gaat om kennis en aandacht voor het perfecte woonadvies.

In deze meubelwinkel in Eindhoven draait alles om maatwerk en comfort

Het comfort komt u tegemoet zodra u de professionele showroom van de meubelwinkel in Eindhoven binnenloopt. U vindt hier een schat aan stijlvolle meubelen, uitgekozen om te voldoen aan de hoge standaard waar deze winkel en haar professionele team voor staan. De meubelstukken worden met de grootste zorg geselecteerd om er zeker van te zijn dat u als klant datgene zult vinden wat bij uw persoonlijkheid en woonbehoeften past. En of het nu gaat om de juiste hoogte, een andere kleur of specialistische oplossingen voor bijvoorbeeld zitproblemen, met aandachtig maatwerk zullen ze uw wensen vervullen.

Uw project begint met koffie; de ´Brabant-way´

Geen snelle verkooppraatjes, maar een prettig kennismakingsgesprek met een goede kop koffie om uw wensen te leren kennen en om u te laten zien wie zij zijn. Het enthousiaste team weet als geen ander door goed naar u te luisteren en de juiste vragen te stellen om uw smaak en woonwensen te doorgronden. Of het nu gaat om dat ene meubelstuk dat u zo graag in huis wilt hebben of een volledig interieurontwerp, door hun jarenlange ervaring op het gebied van design en innovaties zullen ze u altijd een passende oplossing weten te bieden en wellicht zelfs uw verwachtingen weten te overtreffen.

Altijd nog een stapje extra

Modern, persoonlijk en aandachtig, het past allemaal binnen de filosofie van deze meubelwinkel, maar hetgeen deze winkel in Eindhoven uniek maakt is dat ze altijd zullen proberen om nog dat stapje extra te zetten. Vindt u het namelijk prettig om thuis uw woonwensen te bespreken? Dan komen ze graag persoonlijk bij u langs.

https://www.bakers.nl/