Studiozoe
Image default
Vakantie

Adventure reizen boeken naar verschillende landen

Als u dol bent op avontuurlijke reizen, is het een goed idee om adventure reizen te boeken bij VH Vakanties. Dit reisbureau helpt u bij uw actieve vakantie in het buitenland. Tijdens de vakanties die u bij hen boekt, heeft u de keuze uit verschillende activiteiten, passend bij uw eigen gezelschap. Zo kiest u bijvoorbeeld voor mountainbiken, 4×4 rijden, vissen of een kookworkshop met wijnproeverij. U vindt altijd wel een activiteit die bij uw vakantiegroep past. Bovendien kiest u zelf ook het land waar u naartoe reist. U heeft onder andere de keuze uit Spanje, Noord-Macedonië, Georgië of Portugal. Naast dat u zelf uw wensen en budget aangeeft en dit bedrijf adventure reizen voorstelt die op u afgestemd zijn, is het ook mogelijk om u met een zogenaamde verrassingsreis te laten verrassen.

Een actieve vakantie op Cyprus

Het eiland Cyprus, gelegen in de Middellandse Zee, is uitermate geschikt voor adventure reizen. Het noordelijke deel van Cyprus, met Turkse invloeden, is minder toeristisch dan het Griekse, zuidelijke deel. U zult dus minder drukte ervaren tijdens uw fietstochten of wandelingen op dit deel van het eiland. Het mooie maar ruige landschap van Noord-Cyprus zal u verrassen. Naast dat u rustig kunt wandelen en fietsen langs de flora en fauna van dit eiland, is het ook mogelijk om iets meer actie in uw activiteit te brengen. Ga bijvoorbeeld mountainbiken terwijl u geniet van het mooie uitzicht dat Noord-Cyprus te bieden heeft.

Actieve uitjes in Nederland

VH Vakanties biedt naast adventure reizen naar Hongarije, Georgië en andere landen, ook activiteiten aan in Nederland. Deze activiteiten zijn leuk als gezinsuitje op vakantie in Nederland. Het is echter ook mogelijk om dit bedrijf in te schakelen als u een familiedag moet organiseren. De medewerkers van dit bedrijf helpen u graag met een thema dat u zelf kunt kiezen én een binnen- en/of buitenprogramma.