Studiozoe
Image default
Computers / Internet / Searching

VvE beheer VT2000 in Rotterdam

 

VvE beheer in Rotterdam – Het is van groot belang dat een Vereniging van Eigenaren goed wordt verzorgd. Bij veel eigenaren ontbreekt het vaak aan tijd, waardoor het beheer niet goed kan worden uitgevoerd. Daarom wordt het beheer vaak uitbesteed aan een professionele VvE beheerder. Hierdoor wordt er veel tijd bespaard voor de Vereniging van Eigenaren en daarnaast heeft een VvE beheerder veel kennis van zaken.

Kenmerken VT2000

Een professionele Verenigingen van Eigenaren beheerder dat in 1997 is opgericht, is VT2000. VT2000 staat bekend als klantvriendelijk, betrouwbaar en professioneel. Dit uit zich in de 24/7 bereikbaarheid, mede door de calamiteitendienst. In 2013 is voor het eerst het SKW certificaat ontvangen. Dit is het belangrijkste productcertificaat voor beheerders van Verenigingen van Eigenaren. De eisen zijn vastgelegd in de nationale beoordelingsrichtlijn. Rond de 30 beheerders hebben het SKW certificaat ontvangen.

Diensten VT2000

De diensten die worden aangeboden zijn de volgende: het secretarieel administratief beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie, het bouwkundig beheer en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, het technisch VvE beheer, het afsluiten van verzekeringen en het afhandelen van schades, het bestuur en administrateur, het geven van adviezen en extra voordelen en tot slot is er een gratis overstapservice.

Een dochteronderneming van VT2000, De Amsterdamse VvE Beheerder, heeft zich toegespitst op het beheer van VvE’s in Amsterdam en omgeving. 

Contact VvE beheer Rotterdam

Wilt u meer uitleg over VvE beheer in Rotterdam of andere steden in de regio Rijnmond? Of wilt u meer informatie over de voordelen bij VT2000 in Rotterdam? Bel op 0174-286262 met een van onze experts of mail ons op info@VT2000.nl voor gratis advies! VT2000 is de juiste keuze voor een Vereniging van Eigenaren.