Studiozoe
Image default
Computers / Internet / Searching

Voipzeker

Overstappen naar VoIPZeker 

Heeft u nog een oude telefooncentrale of wilt u gewoon beter bereikbaar zijn. De overstap adviseur helpt u graag met een goed overstapplan. Eerst brengt de adviseur uw huidige situatie in kaart en kijkt daarna naar uw wensen voor de toekomst. Waarom overstappen naar VoIPZeker? Bij VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Hierdoor is nog slechts één infrastructuur nodig en kunnen bovendien nieuwe producten en diensten worden ontwikkeld. Het werken met op VoIP gebaseerde telefooncentrales is binnen bedrijven inmiddels gemeengoed geworden.  

De voordelen van VoIP telefonie 

  • de kwaliteit: als de onderlinge digitale verbinding goed is kan het signaal beter zijn dan bij de traditionele analoge telefonie; 

  • de bekabeling: kantooromgevingen kunnen volstaan met minder bekabeling doordat de computer en de telefoon op één poort aangesloten kunnen worden; 

  • dienstenintegratie: integratie van verschillende diensten kan met Voice over IP makkelijker worden, bijvoorbeeld bij het gezamenlijk aan een document werken tijdens een gesprek of videoconferentie. Belangrijkere drijfveren zijn onder andere CTI – denk aan koppelingen met databases – en gedeelde adresboeken en/ of telefoonboeken. De extra mogelijkheden en flexibiliteit die VoIP biedt kunnen veel belangrijker zijn dan de mogelijke kostenbesparing die haalbaar is. 

  • kostenbesparing: bedrijven met meerdere vestigingen kunnen met IP-telefonie optimaal gebruikmaken van vaste verbindingen tussen locaties door dezelfde brandbreedte voor voiceverkeer en dataverkeer te gebruiken. Dat levert kostenvoordeel op; 

  • bereikbaarheid: met de toepassing van VoIP wordt gebruikgemaakt van standaardnetwerkprotocollen die zich als normaal dataverkeer laten behandelen.  

  • locatieonafhankelijk: Bij VoIP is een telefoonnummer gekoppeld aan een VoIP-account (gebruikt in hardware of software). De locatie van het VoIP-account is daarbij willekeurig.  

 

De mensen van VoIPZeker raden voor bedrijven met diverse dochterondernemingen en ondernemingen in het buitenland een 088 nummer aan. Bent u benieuwd wat het beste telefoonnummer voor uw onderneming is? Kijk dan op de website van VoIPZeker.   

https://www.voipzeker.nl/telefoonnummers/088-nummers.html