Studiozoe
Image default
Bedrijven

Uitstekende leds voor fabrieken en woningen

Wat zijn goede industriële lampen? Deze vraag wordt veelvuldig aan LED specialist Led Design Holland gesteld. Een zeer terechte vraag, want bij ledverlichting is het essentieel de juiste lamp voor de juiste toepassing te gebruiken. Fabrieken zijn vaak groot en hoog. In de meeste gevallen zijn er niet veel ramen, oftewel het binnenvallende daglicht is beperkt. Er wordt in werkplaatsen vaak lang achter elkaar gewerkt, meestal in wisseldiensten. Dit zijn allemaal zaken om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een goede ledlamp. Moderne leds zijn trillingvrij en hebben een lage UGR-waarde. De Unified Glare Rating maakt duidelijk of een lamp wel of niet verblindt. Een laag UGR getal betekent geen lichthinder. Zoals bekend is de ledlamp een zuinige lamp die lang meegaat. Met leds bespaart u op de energiekosten. Een A-kwaliteit led heeft 100.000 branduren. 

Om de vraag waar we mee begonnen – wat is geschikte industriele LED verlichting – concreet te beantwoorden geven we een voorbeeld. De LED Pro High-Bay omschrijft LDH als topproduct. Deze veilige lamp voldoet aan alle voorwaarden voor de Energie Investeringsaftrek (EIA); investeert u in deze led, dan komt u in aanmerking voor overheidssubsidie. De lamp geeft uitstekend licht, ook als hij op grote hoogte gemonteerd wordt. De LED Pro High-Bay verkoopt Led Design Holland in diverse wattages. De ledlamp gaat jaren mee.

Als ik op het werk zoveel energie kan besparen, moet dat thuis ook mogelijk zijn, denkt u wellicht? U heeft helemaal gelijk. Ook voor in uw woning is led de beste keuze. De Doblar bijvoorbeeld is een chique vormgegeven led downlight straler die de zithoek, de gang of de kinderkamer goed kan uitlichten. Hij is leverbaar in een zwarte en een witte uitvoering. De kleurechtheid (CRI-waarde) is hoog. De Doblar kunt u zowel draaien als kantelen.

Om meer te lezen en te zien over led-licht verwijzen we u naar de website van Led Design Holland: www.leddesignholland.nl. Er staat informatie op per branche. De voorbeelden van recente projecten maken duidelijk hoe professioneel LDH werkt. Onder het kopje ‘Kennisbank’ vindt u informatie over bijvoorbeeld lichtlijnen, led raillampen, noodverlichting, led panels en DALI lichtsturing.

https://www.leddesignholland.nl