Studiozoe
Image default
Telefonie

Met de 3CX Webmeeting van NuCall sta je altijd met elkaar in contact

Nu de wereld steeds meer digitaal aan het worden is en het begrip digitalisering nu wel een kernbegrip in de wereld is geworden, wordt het gebruiken van virtuele rooms en meeting ook steeds meer het normaal en gaan deze de boventoon voeren. Bij NuCall kan je gebruik maken van de 3CX Webmeeting die hiervoor is bedoeld. Hiermee kan je op een virtuele manier met elkaar in contact staan en komen en wordt er voor gezorgd dat je op een heel duidelijke manier met elkaar kunt communiceren. In een bedrijfsvoering kan dit een bijzonder goede oplossing zijn. Ben je bijvoorbeeld in contact met een bedrijf aan de andere kant van de wereld of misschien wel aan de andere kant va Nederland, dan kan het je veel tijd en geld kosten om een fysieke meeting in te plannen en vaak is dat ook helemaal niet nodig. Toch is het fijn om elkaar even te zien, om de gezichtsuitdrukkingen af te lezen en elkaar in de ogen te kunnen kijken, dat zorgt wel voor het doen van fijne zaken op een prettige manier. 

Geen fysieke meetings nodig

Door middel van het inschakelen van de 3CX Webmeeting van NuCall wordt er dus gekeken naar een manier waarop je goed met elkaar in contact kunt staan zonder dat je elkaar fysiek daadwerkelijk hoeft op te zoeken. Veel mensen vinden het erg fijn om op die manier te werk te gaan en er is steeds meer vraag naar. Bij dit bedrijf wordt er veel waarde gehecht aan kwaliteit en dat is dan ook wat je hiervoor terug krijgt. De verbinding zal op een stabiele manier te gebruiken zijn, waarbij je geen haperingen hebt en daardoor de vergaderingen gemakkelijk en zonder irritaties en ergernissen kunt voortzetten. Het is natuurlijk erg vervelend als je de helft van de tijd een ander niet goed kunt verstaan. Dat zorgt ervoor dat het doel van de meeting niet wordt gehaald. 

Tools

De 3CX Webmeeting is zo gebouwd dat wanneer er eventueel bugs ontstaan of de internetverbinding verslechterd, hier direct systematisch een oplossing voor wordt gezocht, zodat dit direct kan worden aangepast en de mensen in de meeting hier geen hinder van hoeven te ondervinden.