Studiozoe
Image default
Zorg

Mantelzorgwoning van Mantelzorg Wernsen

Bij Mantelzorg Wernsen bent u aan het juiste adres als u voor uzelf of voor iemand anders op zoek bent naar een mantelzorgwoning. Bij Mantelzorg Wernsen willen wij alles eraan doen om een perfecte zorgchalet te regelen die volledig op maat is gemaakt voor u. Met één van onze chalets kunt u de beste zorg krijgen of geven zonder daarvoor privacy op te moeten geven. De zorgchalet zal dicht bij de woning komt te staan van de zorggever zodat de zorggever binnen no-time in de buurt is van de zorgbehoeftige.

Waarom een mantelzorgwoning van Mantelzorg Wernsen?

Als u kiest voor een mantelzorgwoning van Mantelzorg Wernsen dan kunt u erop rekenen dat wij alle zorgen uit handen nemen. Zo gaan wij bijvoorbeeld kijken welke regels en eisen er geleden in de gemeente waar u woont of de gemeente waar u wilt gaan wonen zodat de woning volledig voldoet aan deze regels. Bovendien gaan wij graag met u in gesprek over wat de wensen en verwachtingen zijn van de woning en houden wij met alle aspecten rekening waaronder natuurlijk de veiligheid van de bewoner én de zorggever, isolatie van de ruimtes, hoe duurzaam de woning zal zijn en houden wij uiteraard rekening met uw gezondheid. Ook kijken wij meteen of u een vergunning kunt krijgen voor het plaatsen van de woning. Op deze manier hoeft u zich enkel te focussen op de toekomstige verhuizing.

Hoe ziet de oplevering eruit?

Als u kiest voor een zorgchalet van Mantelzorg Wernsen dan kunt u allereerst erop rekenen dat wij zorgen voor een zeer deskundige plaatsen van uw chalet. Verder hoe de oplevering er precies uit zal zien, hangt volledig van u af. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zogenaamd ‘turnkey oplevering’. Bij een turnkey oplevering hoeft u enkel de sleutel in het slot te steken en u bent thuis. U hoeft dus verder helemaal niets meer te doen. Wilt u juist wel graag het interieur zelf indelen? Dat kan natuurlijk ook. Dan zorgen wij dat de chalet leeg wordt geplaatst zodat u naar uw eigen smaak zelf nog alle meubels kunt regelen.