Studiozoe
Image default
Electronica en Computers

Een refurbished laptop van Dell kopen in een uitgebreide webshop

Bij het kopen van een refurbished laptop van Dell of een ander merk is het natuurlijk van belang dat u erop kunt vertrouwen dat uw aankoop van hoge kwaliteit is. Een refurbished apparaat van goede kwaliteit is volledig uit elkaar gehaald, vervolgens schoongemaakt en uitvoerig getest. Voor de kwaliteit van het apparaat is het belangrijk dat deze stappen grondig zijn uitgevoerd. Uw refurbished laptop van Dell kopen bij één van de grotere en bekende webshops op dit gebied is dan ook zeker een aanrader. Een webshop die al sinds 1998 de specialist is op het gebied van refurbished computerhardware is Mr-at.

Ontdek het continu vernieuwende aanbod

Bij Mr-at zijn er diverse services waar u op kunt rekenen. Zo is er een uitgebreid assortiment, dat bovendien continu vernieuwd wordt. Naast refurbished laptops van Dell vindt u allerlei andere A-merkapparatuur. Daarom loont het zeker om regelmatig een kijkje te nemen in de webshop. Met de telefonische klantenservice helpen de specialisten hun klanten met persoonlijk advies en informatie over de producten. Daarnaast is alle apparatuur van hoge kwaliteit en worden alle refurbished apparaten gecontroleerd door een expert. Op de refurbished laptops van Dell en alle andere merken zit drie of twaalf maanden garantie. De uit voorraad geleverde laptops zijn na uw bestelling de volgende werkdag al in huis. Daarnaast heeft u veertien dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Ook voor scholen en bedrijven

Mr-at is niet alleen het adres voor particulieren; ook bedrijven en scholen kunnen hier terecht voor de beste laptops en computers. Met een krapper ICT budget is refurbished apparatuur dé oplossing om toch laptops en computers van hoge kwaliteit te kunnen kopen. Voor scholen heeft de webshop zelfs een speciale regeling en wordt er een aangepaste prijs aangeboden. Zo kunnen de leerlingen gebruikmaken van hoogwaardige apparatuur, tegen een scherpe prijs die de scholen ervoor betalen. Ook kunnen oude computers en laptops worden ingeruild of te koop worden aangeboden. Kortom, Mr-at is hét adres voor uw refurbished laptop van Dell of van een ander topmerk.

https://mr-at.nl/