Studiozoe
Image default
Computers / Internet / Searching

Afvallen door extra vitamines

Er zijn een aantal manieren om af te vallen maar dit werkt niet altijd. Als je als persoon over een hoog gewicht beschikt is het belangrijk om te kijken of er niet een te kort aan vitamine D is. Als dit het geval is wordt door het nemen van extra vitaminen sneller afvallen mogelijk. Een universiteit in Milaan heeft een onderzoek uitgevoerd om te kijken of dit in werkelijkheid ook zo is. Aan het onderzoek deden 400 mensen mee die verdeeld waren in drie groepen en een tekort aan vitamine D en een overgewicht hadden. Aan het einde van het onderzoek kon er een conclusie worden getrokken, het onderzoek duurde 6 maanden lang. 

De eerste groep nam iedere maand 25.000 eenheden vitamine D op, groep twee nam het viervoudige en nam 100.000 eenheden in. De laatste en derde groep ging op dieet en nam helemaal geen eenheden. Uit het onderzoek bleek dat de eerste en tweede groep veel aan kilo’s was afgevallen en de omtrek van de buik sterk was afgenomen. Bij de laatste groep was dit beduidend minder. De conclusie die uit het onderzoek getrokken kan worden is dat door het gebruik of aanvulling van vitamine D er meer kilo’s van het lichaam afvallen. 

Het onderzoek is pas een keer uitgevoerd en is nog niet gepubliceerd. De reden hiervan is dat het onderzoek meerdere keren uitgevoerd moet worden om betrouwbaarheid te krijgen. Daarnaast zullen de personen met overgewicht alleen extra afvallen bij het innemen van extra vitamines als zij een kort aan die vitamines hebben. Het heeft dus alleen effect als je een tekort heb aan vitamine D. 

De extra vitamines waarover wordt gesproken wordt aangevuld door het gebruik van supplementen. De supplementen bevatten de vitamines en mineralen en het is een natuurlijke manier om het lichaam aan te vullen. Topvitamins is een bedrijf die verschillende supplementen aanbiedt met de uitleg en informatie van het desbetreffende product.

https://www.topvitamins.nl