Studiozoe
Image default
Banen en opleidingen

Ondersteun uw inkoopafdeling met een interim inkoper

Met de hulp van een interim inkoper ondersteunt u uw inkoopafdeling. Een interim inkoper is een perfecte uitkomst als u op zoek bent naar een professional om een functie tijdelijk te vullen. Dit gebeurd vaak bij een zwangerschap of langdurige ziekte. U wilt dan een ervaren persoon in dienst nemen en niet iemand nieuw inwerken. Insinc is een bedrijf gespecialiseerd in inkoop detachering. Zij regelen inkoopprofessionals die uw bedrijf tijdelijk kunnen ondersteunen. Uw inkoopprocessen worden geoptimaliseerd, zodat u ook nog eens kunt besparen. Een interim inkoper is op deze manier altijd van toegevoegde waarde. Met een frisse blik en zonder vooroordelen kan deze naar uw huidige bedrijfsprocessen kijken. Natuurlijk wordt rekening gehouden met uw huidige inkoopbeleid, ambities en winstdoelstellingen. Zo weet u zeker dat u een interim inkoper krijgt van Insinc die bij u past.

De perfecte interim inkoper voor uw team

Als u Insinc inschakelt voor inkoop detachering dan weet u dat u een interim inkoper krijgt die bij uw team past. Ze zullen namelijk altijd kijken of de persoon past bij uw huidige team. Dat is altijd belangrijk. Insinc heeft jarenlange ervaring en hebben expertise in uw branche. Ze weten als geen ander hoe ze een interim inkoper kunnen vinden en waar deze aan moet voldoen. Ze luisteren naar uw wensen en nemen deze mee in hun zoektocht. Op wat voor niveau u ze ook inschakelt voor inkoop detachering, van operationeel niveau tot aan strategisch niveau, van junior inkoper tot aan interim CPO; zij zoeken de perfecte kandidaat.

Maak gebruik van een kennismakingsgesprek

Wilt u een bedrijf inschakelen voor inkoop detachering om een interim inkoper te vinden? Maak dan gebruik van het vrijblijvende kennismakingsgesprek bij Insinc. Neem contact met ze op en maak een afspraak. Zo kunt u makkelijk alle mogelijkheden bespreken. Uw wensen en eisen komen natuurlijk ook aan bod.

Gerelateerde artikelen

Internist-nefroloog (fulltime)

Oproepkracht

Wat is beter te zeggen op het werk in plaats van het woord “nee”