Studiozoe
Image default
Computers / Internet / Searching

https://leds-depot.nl/led-commercieel/led-stralers-ip65.html

Waarschijnlijk heb je er wel een keer van gehoord: LED lampen. LED verlichting is een niet te stoppen trend die de lichtindustrie in razend tempo aan het overnemen is. Het type lamp dat tegenwoordig ook als LED wordt gemaakt is de LED verstraler. Deze verstraler heeft een aantal grote voordelen over zijn normale verstraler concurrentie. Wij hebben een lijstje gemaakt van een paar van de belangrijkste voordelen.

Dat een LED verstraler zuinig is, is waarschijnlijk wel bekend. Maar veel mensen weten niet hoeveel zuiniger LED verlichting daadwerkelijk is. Daarom hebben wij een kleine berekening gemaakt. Een gemiddelde halogeen verstraler verbruikt bij normaal gebruik ongeveer 130 euro aan elektriciteit op jaarbasis. Een LED verstraler die dezelfde hoeveelheid licht produceert verbruikt in dezelfde tijd slechts 10 euro aan elektriciteit.

Maak jij gebruik van 10 lampen dan bespaar je per jaar gemakkelijk 1000 euro aan alleen stroomverbruik.

Het grote nadeel van normale lampen is dat ze eigenlijk niet zo lang meegaan. Een gemiddelde halogeenlamp is met normaal gebruik binnen 3 jaar opgebrand en aan vervanging toe. Gebruik je een LED verstraler op dezelfde manier als een halogeen verstraler, dan gaat de LED verstraler wel 20 tot 30 jaar mee. Dit komt doordat LED lampen kopen geen zwakheden hebben of opgebrand kunnen raken. Iets wat wel het geval is bij halogeen en gloeilampen.

 

Halogeen en gloeilampen worden ontzettend warm. Sterker nog, als je een brandende gloeilamp of halogeenlamp vast zal pakken met je blote handen riskeer je gevaarlijke brandwonden. In tegenstelling tot deze lampen produceert een LED verstraler sensor totaal geen warmte. Omdat LED lampen zeer efficiënt hun stroom omzetten naar licht gaat er bijna niks verloren aan warmte. Hierdoor gaan ze niet alleen langer mee, ze zijn ook nog eens een stuk veiliger. Wel zo handig als je bijvoorbeeld huisdieren of kinderen hebt.

https://leds-depot.nl/led-commercieel/led-stralers-ip65.html

Gerelateerde artikelen

De perfecte website gevonden

Snel je bedrijfswagen verkopen

Weg met die vervelende migraine!