Studiozoe
Image default
Vakantie

Een Tentipi geeft onderdak aan 14 tot wel 72 mensen

Bent u op zoek naar een sfeervolle overdekte tent waar u veel mensen in kwijt kunt? Kies dan voor een Tentipi tent. Deze grote tent wordt verkocht door Nordictents.eu en het ontwerp is gebaseerd op de traditionele tenten van de Sami. Dit is het nomadische rendiervolk van Lapland. Deze tenten worden het hele jaar door als woning gebruikt, ook in de extreem koude winters van Lapland. Dus als de tenten het koude klimaat Lapland kunnen weerstaan, dan bieden ze in het klimaat van Nederland zeker een comfortabele kampeerruimte. Hierom zijn deze tenten uitermate geschikt voor gebruik het hele jaar door. Kiest u ook voor een tent die ontworpen is op basis van eeuwenoude kennis van het nomadenvolk van Lapland?

Een tent voor uw evenement

Heeft u een grote tent nodig, voor bijvoorbeeld een bruiloft, bedrijfsfeest, festival of een ander evenement? Dan kunt u bij de tentenspecialist terecht voor een Tentipi. Er zijn verschillende modellen tenten beschikbaar waarin wel 72 mensen tegelijkertijd beschut kunnen staan of zitten. Ze zijn te verkrijgen met gesloten- en met open zijkanten. Ook kunt u meerdere tenten combineren zodat u nog meer mensen onderdak kunt bieden. De tenten zijn niet alleen praktisch, maar ze zijn ook bijzonder sfeervol. Zo krijgen uw bezoekers bij binnenkomst direct een goed gevoel. U kunt bij uw Tentipi ook investeren in de inrichting en allerlei handige extra’s, zoals verlichting, veilige kampvuur opties en kookgerei, zodat u volledig wordt ontzorgd.

Andere opties

Een Tentipi is specifiek bedoeld voor het onderbrengen van een groot aantal mensen. Maar u kunt bij Nordictents.eu ook terecht voor kleinere tenten, voor uw familie of een daktent voor op uw auto. Deze laatste hoeft u alleen open te klappen en u heeft een plek om heerlijk te slapen. De wereld staat voor u open. Neem daarom een kijkje in de winkel in Kerkrade, want daar kunt u de tenten fysiek bewonderen. Daarnaast kunt u natuurlijk al uw vragen stellen aan een van de medewerkers.