Studiozoe
Image default
Attracties

Een leuke dag vol magie en uitdaging bij deze speeltuin in de buurt van Breda

Gaat u in het weekend of in de vakantie graag een dagje weg met uw kinderen? Dan is de indoor speeltuin Kids Wonderland in Molenschot, in de buurt van Breda, zeker een aanrader! In deze grote binnenspeeltuin van 2500m² heeft ieder kind de tijd van zijn of haar leven. Ze kunnen zich vermaken in de attracties, glijbanen en speeltoestellen in verschillende thema’s, zoals piraten, prinsessen en het wilde westen. Laat ze een ritje maken in een onderzeeër in de Bubbelbaan of klimmen in de Wensboom. Als uw kinderen moe zijn na het spelen, kunt u met ze uitrusten op het Piratenplein en genieten van lekkere hapjes en drankjes. De medewerkers van deze speeltuin bij Breda houden graag rekening met dieetwensen en allergieën.

Met het gezin naar de avonturenwereld van Linny en Berry

Kids Wonderland in Molenschot is leuk voor zowel kleine als grote groepen. Gaat u binnenkort met uw familie een dagje weg of zoekt u nog een plek voor het kinderfeestje van uw kind? Deze speeltuin in de buurt van Breda is hét speelparadijs dat u zoekt. Naast de grote binnenspeeltuin kunnen uw kinderen wanneer het mooi weer is ook lekker buiten spelen in de grote buitenspeeltuin van 3000m². Om ieder kind met een gerust hart te laten spelen, vinden de medewerkers van de speeltuin het belangrijk dat er voldoende begeleiders meegaan naar het speelparadijs. Zo kunt u zelf alle kinderen die u meeneemt begeleiden en extra aandacht geven aan de kinderen die dit nodig hebben.

Overnachten in de buurt van de speeltuin

Zijn uw kinderen na een hele dag vermaak in deze speeltuin in regio Breda nog niet uitgespeeld? Het is mogelijk om in het nabijgelegen vakantiepark te overnachten. Kids Wonderland is onderdeel van het vakantiepark Linberg Park. Dit vakantiepark in een bosrijke omgeving biedt verblijven aan in een mooi chalet, zodat u in de ochtend snel in het speelparadijs kunt zijn. Als het mooi weer is, kunnen uw kinderen zich bovendien vermaken in de avontuurlijke glijbanen en het zwembad Splash Lagoon. Bekijk hun website voor meer informatie over de arrangementen.

https://www.kidswonderland.nl/