Badkamer ongelukken voorkomen

Vaak zie je dat de meeste ongelukken thuis gebeuren. Het maakt niet uit hoe voorzichtig je bent buiten als het gaat om verkeer, mensen en omvallende ladders, meestal kom je toch in het ziekenhuis terecht wanneer er een ongeluk in huis gebeurt. Want ook in huis moet je erg voorzichtig zijn. Het is dan wel misschien je veilige plek waar je denkt dat er niks kan gebeuren, maar dit is ver van realiteit. De realiteit is dat de meeste mensen in een ongeluk komen in huis. En de gevaarlijkste plek: de badkamer. De badkamer is de ultieme plek om een ongeluk te krijgen. In de badkamer combineer je elektriciteit met water, en gladde vloeren. Deze combinatie kan dodelijk zijn, en daarom is het belangrijk om ongelukken in de badkamer te voorkomen. Niemand wilt op die manier in het ziekenhuis belanden. Veilig douchen is belangrijk. 

Het eerste wat je moet controleren is of je tegels wel van goed materiaal is. De meeste tegels worden erg glad als ze nat worden, maar je hebt ook speciale tegels om dit te voorkomen. Zorg er voor dat je tegels hebt in je badkamer waar je je geen zorgen om hoeft te maken. Ook als je een instapdouche hebt, dan is het belangrijk omdat de tegels natuurlijk heel erg nat worden, omdat je geen comfort douche met douchecabine hebt.  

Het tweede wat je moet bedenken is of de stopcontacten in de badkamer dicht bij een bron van water zitten. Dit kan namelijk gevaarlijk zijn, vooral als je een elektrisch apparaat aan sluit en zo meer gevaar voor je zelf creëert als het apparaat per ongeluk nat wordt door de bron van water. Zorg ervoor dat het stopcontact op een bereikbare plek zit, maar ook een veilige plek. Zo weet je zeker dat je niet per ongeluk geëlektrocuteerd wordt terwijl je bijvoorbeeld je haar aan het stijlen bent. 

 

 

http://www.lavicta.nl

Beschik over een professionele website

Nu steeds meer mensen thuiswerken, gaat alles alleen maar meer digitaal. Als we in een restaurant willen reserveren, gaat dat via de website van de brasserie. Voordat we de reservering doorzetten, bekijken we eerst nog de reviews en de algemene beoordeling op een andere website. Ook producten kopen we steeds vaker online, waarbij we de prijzen op verschillende websites vergelijken. Wanneer je als onderneming niet over een eigen website beschikt, loop je grote orders mis en tevens loop je het risico dat veel klanten naar de concurrent stappen. Wil jij een enorm verlies aan klanten en omzet voorkomen? Investeer dan in het bouwen van een website en bekijk de professionele website laten maken kosten bij Edit4U.

Edit4U is al jaren lang dé specialist op het gebied van ontwikkeling website, waardoor wij veel kennis en ervaring opgedaan hebben. Wij weten precies wat eindgebruikers verlangen van een goedwerkende website, app of webwinkel en kennen de kneepjes van het vak. Als je dus een professionele website wil laten ontwikkelen, ben je bij Edit4U aan het juiste adres. Wij bespreken met jou welke strategie je hanteert en welke koers je vaart, zodat wij de website daarop aan kunnen laten sluiten. Tevens is het mogelijk om een bijpassende webwinkel te laten bouwen door ons, waardoor jij binnenkort kan genieten van de voordelen ervan. Genereer meer bekendheid en wees je concurrenten voor met een kwalitatieve en gebruiksvriendelijke website door Edit4U.

Ben jij opzoek naar een professionele website ontwikkelaar, die vertrouwelijk met jouw ondernemingsgegevens omgaat? Dan heb je de ideale partner gevonden. Edit4U denkt mee over een geschikte manier om klanten te benaderen middels een website en helpt je bij het bedenken van het websitedesign. Op die manier kan jij jouw klanten bieden waar ze naar op zoek zijn en bespaar je jezelf tijd en energie.

https://www.edit4u.nl/

Hoe je je schoenen moet verven

In 2020 is het een trend om je schoenen zelf te bewerken. Dit werd vroeger ook al gedaan, maar door de opkomst van sociale media valt het op dat vandaag de dag de trend echt geset is. Bij deze trend is het de bedoeling dat je schoenen koopt waar je op kunt kliederen, zoals hele witte Nikes of Vans. Deze kunstwerken zijn vaak iets wat bij je past en je persoonlijkheid laat zien. Het is bedoeld om jezelf te uiten, maar ook natuurlijk om je schoenen een oppepper te geven van het saaie wit of het saaie zwart in schoenen.  Zo kan iemand die heel vrolijk is bloemetjes op zijn of haar schoenen verven, of bijvoorbeeld een hele cartoon maken. Alles kan. Toch is het voor veel mensen moeilijk om te beginnen aan zoiets, en daarom wordt hier onder uitgelegd wat je precies moet doen.

Maak eerst een schets van je design. Misschien heb je al iets in je hoofd, of misschien niet, maar het is altijd handig om een schets te maken op normaal papier. Zo weet je ongeveer hoe het er uit moet zien en of je eigenlijk wel tevreden bent met je design. Je kan altijd nog dingen aanpassen op papier, dus dit is altijd wel handig.

Maak een schets op de schoen. Het is best makkelijk om met potlood kleine lijntjes te zetten op je schoenen. Zo weet je ongeveer je richtlijnen en weet je zeker dat je niet een bloem maakt met een blaadje die veel  groter is dan de ander.

Gebruik de juiste verf! Je schoenen verven kan fataal zijn als je niet de juiste verf gebruikt. Zo heb je voor leren schoenen speciaal leerverf nodig, en voor suede schoenen weer speciale suede verf. In de hobby winkel kan je hier meestal meer informatie over krijgen.

Zorg altijd dat je je vloer en kleren bedekt. Verf is iets wat er soms nooit meer uit gaat als je het op je kleren of op de vloer knoeit. Wees heel voorzichtig.

Gebruik kleine kwastjes. Nu je eindelijk kan verven, is het belangrijk om kleine kwastjes te gebruiken. Zo voorkom je te dikke lijnen die je tekening verpesten.

 

 

 

 

 

https://www.deleerverfwinkel.nl/

Drummen

Drummen leren; het is een zoekopdracht in Google die wel vaker dan één keer voorkomt. Hoe gaaf is het als je een drumstel voor je hebt en je weet precies wat je moet doen? Dit hebben mensen niet vaak. Vaak onderschatten mensen de kunst van het drummen; ze denken dat het heel erg makkelijk is, maar zodra ze achter zo’n drumstel zitten met de twee stokjes in hun handen. Weten ze eigenlijk helemaal niet wat ze moeten doen en zijn al hun stoere praatjes nietig verklaard. Gelukkig zijn er wel een aantal mensen die wel echt willen leren om te drummen, voor een plezier, en niet om iemand een dienst te bewijzen. Leren om zo’n groot instrument te bespelen kan intimiderend zijn de eerste keer, maar het is eigenlijk vrij makkelijk om de basis te leren. Online zijn er genoeg basislessen die je kan volgen om het instrument te leren kennen. Zodra je het een beetje onder de knie hebt, is het al snel mogelijk om een volledig liedje erop te spelen. Leren drummen heeft veel voordelen. Drummen helpt je muzikaliteit verhogen, net zoals je creativiteit. Ook zijn mensen die gaan drummen rustiger, omdat ze hun emotie kunnen uiten door te tikken op hun drumstel, in plaats van een gevecht. Ook helpt het je geheugen te verbeteren. Veel voordelen dus! Als je een drumstel kopen te duur en te luid vind, kan je er altijd nog een elektrisch drumstel huren om te kijken wat je er van vindt, en pas als je zeker weet dat dit de hobby is waar je verder mee wilt gaan, dan is het misschien tijd om naar een drumstel te kijken die te koop staat. Drumstellen gaan lang mee; je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je per ongeluk op je eerste dag een drum kapot maakt door er te hard op te slaan.

http://www.onlinedrumles.nl

Schroeven in alle soorten en maten

Of je nou een klusser bent, een huisman of vrouw of iemand die gewoon iets nieuws wilt proberen, als je iets in elkaar wilt zetten heb je schroeven nodig. We kennen het allemaal; je loopt rond in een bouwmarkt en wanneer je het pad eindelijk hebt gevonden waar de schroeven zijn, schrik je. Om je heen zie je wel duizenden kleine metalen schroefjes. Hoe moet je nou weer de juiste schroef vinden voor het project dat je aan het doen bent? Gelukkig zijn de schroeven heel makkelijk in categorieën te verdelen. Universeelschroeven

Deze schroeven worden ook wel spaanplaatschroeven genoemd en zijn bedoeld om twee houtstukken aan elkaar te bevestigen. Deze worden verkocht in verschillende maten, maar je hebt maar twee varianten; schroeven met schacht en schroeven zonder schacht. Met schacht is bedoeld om twee houtstukken zonder tussenruimte vast te maken en zonder is bedoeld voor al het andere hout dat je wilt vastmaken. Houtschroeven

Houtschroeven zijn net zoals universeelsschroeven ook bedoeld voor hout. Je hebt verschillende soorten houtschroeven, zoals platkop, bolkop, lenskop, sierkop en bouwschroeven. Platkop is bedoeld om iets netjes af te werken. Dit is handig voor deurbeslag. Bolkop is bedoeld om iets te bevestigen maar niet te verzinken. Lenskop is dan weer bedoeld om te verzinken. Sierkop zegt het in zijn naam, het is een schroef die voor decoratiestukken worden gebruikt, omdat de sierkop er voor zorgt dat de schroef er mooi uit ziet. Bouwschroeven zijn echt bedoeld om bouwmaterialen vast te schroeven. Metaalschroeven

Metaalschroeven zijn bedoeld om alle soorten materialen aan elkaar te binden. Zo kan je deze gebruiken voor allerlei soorten materialen, maar ook voor bijvoorbeeld isoleer materiaal.

Snelbouwschroeven

Een snelbouwschroef wordt gebruikt om gipsvezelplaten te bevestigen. Ook van deze schroef heb je er meerdere soorten. Zo heb je fijne schroefdraad, bedoeld speciaal voor gipskartonplaten op speciale metalen frames. Je hebt ook transportschroefdraad, bedoeld voor gipskartonplaten op hout. Ten slotte heb je gipsplaatschroeven. Deze schroeven zijn bedoeld voor versterkte gipsvezelplaten.

 

http://www.bnvtools.nl

Beschutting verven

Het is een mooie lente dag en je kijkt uit het raam naar de tuin die je vorig jaar nog heb laten aanleggen. De tegels zijn in orde, de lounge is in orde, maar wanneer je naar de houten schutting kijkt zie je dat de verf begint te vervagen. Of dit nou komt door ouderdom of de grote hoeveelheid regen; dat maakt niet uit. Het is belangrijk dat je het probleem gaat oplossen. Een schutting verven is niet heel moeilijk, maar je moet wel de juiste materialen hebben, zodat je schutting op zijn allermooist blijft. Het eerste wat je moet weten is hoe je hout moet verven. Hout verven is een klus op zichzelf, maar dat is nog niet alles. Je moet ook bepalen hoe je de schutting wilt verven. Je kan er voor kiezen om een beschermlaag toe te passen, een transparante kleur, of een dekkende kleur. In dit artikel gaan we het hebben over de dekkende kleur. Je hebt beits nodig om je schutting te verven, dit kun je kopen bij elke bouwmarkt. Elke kwast voldoet. Zodra je alle materialen hebt, is het tijd om te verven. Het eerste wat je moet doen is de schutting schoonmaken. Je wilt geen spinnenweb die je beits verpest. De schutting kan je schoonmaken met een sopje van water en afwasmiddel en met een ruwe spons. Na het schoonmaken komt het ontvetten van het hout. Dit is te doen met elke allesreiniger. Als je dit niet goed, gaat de beits niet goed pakken. Na dit, zorg je er voor dat alle aanslag is verdwenen, en dan kan je aan de slag gaan met schuren en stofvrij maken, door middel van schuurpapier. Als dit gedaan is, moet je nog even de vloer afdekken. Je wilt geen lekkende beits op je nieuwe tegels! Gebruik een afdekfolie die dik genoeg is. Nu kan je eindelijk gaan schilderen. Roer eerst goed door de beits, zodat de harde stukjes gemengd worden en niet te zien zijn op je mooie schutting. Dan is het tijd om je kunstwerk af te maken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://moosefarg.nl

Bij de gemeente werken

Het zit in de mens gebakken dat we mensen willen ondersteunen. We blijven bijvoorbeeld zoveel mogelijk thuis voor de ouderen om niet het virus te bestrijden. Daarnaast helpen we ook onze eigen familie of vrienden en kennissen als ze in de problemen zitten. Het is daarom ook niet vreemd dat veel studenten in de zorg of iets sociaals studeren.

 

Hete probleem wat wel speelt onder deze studenten is dat er zoveel het studeren dat de kans groot is dat je geen baan krijgt. `op het moment is er heel veel vraag naar zorgverleners door de vele patiënten, maar na deze toestand gaan veel geslaagde studenten geen baan meer vinden.

 

Voor deze studenten help het heel erg om een goede stage te vinden. Veel studeten stromen immers binnen door middel van een stage. Het is een goedkope manier van werven voor de werkgever. Veel werkgevers geven de mogelijkheid om na de stage periode bij hun blijven te werken.

 

Waar tegenover de zorg we altijd werk in te vinden is werken bij gemeente. Denk bijvoorbeeld in het stadhuis als baliemedewerker of als ict medewerker. De gemeente bied veel banen in vele richtingen aan. Ook niet gek aangezien de gemeente een grote instantie was veel werkarbeid vraagt om het efficiënt te laten werken.

 

Je hebt ook een grote kans om aangenomen te worden. Niet omdat er alleen veel vraag naar is. De gemeente heeft ook een aardig slechte naam opgebouwd. Niet veel mensen willen voor de overheid werken, waardoor het simpeler maakt voor jou om te solliciteren op vacatures gemeenten.

 

Ook is er een overschot van banen als schuldhulpverlener, apothekersassistent of wmo consultent. Dit doordat ze niet zo populair staan aangeschreven. Iedereen wilt zo hoog mogelijke baan krijgen. Denk aan arts, accountant of directeur. Hierdoor word al snel vacatures als hierboven vergeten onder de samenleving.

https://professionalpartners.nl/

Waarom van kerst houden?

Niet iedereen heeft het kerstgevoel en als je als kerstliefhebber het kerstgevoel probeert te omschrijven aan iemand die dit gevoel niet kent, is dat erg lastig. Het is geen gemakkelijke opgave om precies te vertellen wat je voelt en waarom je het nou zo bijzonder vindt. Kerst is voor jou een ontsnapping aan de realiteit en een fase waar je lekker kan genieten van de koude avonden binnen met de versierde kerstbomen, heerlijk eten, kerstmuziek en familie en vrienden. Om je te helpen met een ander te overtuigen waarom kerst zo bijzonder is gaan wij je een aantal redenen geven waarom kerst zo geweldig is.

Licht in een duistere maand

In de donkere maand december brengt kerst heel veel vrolijkheid in de donkere lange avonden. De winkelstraten worden mooi versierd, tuinmarkten staan volledig in het teken van kerst en thuis zijn de huizen versierd met besneeuwde kunstkerstboom. Al de lichtjes geven heel erg veel sfeer in deze donkere maand.

Heerlijk eten en drinken

Tijdens de kerstdagen doet iedereen enorm ze best om heerlijke maaltijden te bereiden. Familie en vrienden komen bij een en doen hun uiterste best om heerlijke gerechten op tafel te zetten. Kerst is altijd een rede om groots uit te pakken. Je wilt natuurlijk je familie verassen met heerlijke maaltijden.

Samenzijn

Door het drukke leven kun je niet iedereen evenveel zien in het jaar, maar kerst biedt de mogelijkheid om even lekker bij elkaar te zijn. Kerst brengt ons samen. En naast dat het ons samen brengt, is het natuurlijk leuk om cadeaus voor elkaar te kopen. Het geven van cadeaus en ze ontvangen is toch wel een van de leukste activiteiten tijdens de kerst. Het is een teken van liefde en vriendschap. Het is natuurlijk hartstikke mooi als je jouw oma een glimlach kan bezorgen met de warme sloffen die je voor haar gekocht had.

https://www.xmasdeco.nl/

NuCall zorgt dat alle communicatie binnen uw bedrijf geregeld is!

Wij van NuCall zijn gericht op alles wat te maken heeft met bedrijfstelecommunicatie. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat u binnen uw bedrijf gemakkelijk bereikbaar bent van bureau tot bureau, maar ook buiten het bedrijf gemakkelijk contact kunt leggen met klanten en/of partners. NuCall biedt verschillende diensten aan die u misschien wel aantrekkelijk lijken: NuVoIP, NuMobile, Nu3CX, NuInternet en NuSIP. NuCall staat ook garant van bereikbaarheid en u kunt daarom ook 24/7 bij ons terecht voor vragen en/of problemen. De vijf ingrediënten die NuCall ten allen tijde blijft beschermen zijn direct, integer, resultaatgericht, enthousiast, commitment en toetsen. Daarnaast zien wij uw tevredenheid als ons visitekaartje, maar horen we het ook graag als u nog iets mist binnen NuCall.

De diensten van NuCall

Zoals reeds genoemd kunt u bij NuCall kiezen uit NuVoIP, NuMobile, Nu3CX, NuInternet en NuSIP. Kort zullen deze diensten even worden besproken. NuVoIP zorgt ervoor dat er een goede telefonie binnen uw bedrijf is. U kunt kiezen uit de NuVoIP complete, NuVoIP professional en NuVoIP professional, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf. Communicatie is erg belangrijk binnen een bedrijf en u kunt bij NuCall rekenen op een goede bedrijfstelecommunicatie. Bij NuMobile wordt het belgedrag en dataverbruik binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens zal er gekeken worden welke provider het beste op uw wensen en gegevens aansluit. Nu3CX, of simpelweg 3CX, is een nieuwe communicatietechnologie die gebaseerd is op het aantal gelijktijdige externe gesprekken en niet op het aantal gebruikers/werkplekken. Hierdoor is 3CX het snelst groeiende VoIP telecom systeem in de wereld. Bij NuInternet wordt er een internetverbinding gezocht die bij uw bedrijf past. U kunt dan ook rekenen op een hoge kwaliteit internetverbinding die optimaal werkt. NuSIP dient eigenlijk als de tussenstap van normale telefonie via de telefoonlijn naar de telefonie via internet, oftewel VoIP. Bij NuSIP blijft u nog gebruik maken van uw eigen apparaten en toestellen, maar zal er wel overgeschakeld worden naar telefonie via internet.    

Meer weten over NuCall?

Dit was slechts nog maar een samenvatting van wat NuCall voor u kan betekenen. Kijk voor het gedetailleerde aanbod op www.nucall.nl of neem contact op met een van de medewerkers. Zij vertellen u graag meer over NuCall. Bekijk de website van NuCall.

Het behandelen van oude schoenen

Schoenen die regelmatig gepoetst worden kunnen nog steeds dof worden. Dankzij een professionele diepgaande reiniging kan je je schoenen nog steeds laten opfrissen. Ook als er vlekken aanwezig zijn op je schoenen, kunnen deze door middel van een professionele kleuring of schoenverf verholpen worden.

Je kunt je schoenen ook preventief laten behandelen. Dit houdt in dat je nieuwe of net gereinigde schoenen een behandeling ondergaan die de schoenen waterproof maakt. Dit houdt in dat je schoenen vuil- en waterafstotend zijn voor enkele maanden. Indien je deze behandeling om de paar maanden blijft herhalen, zul je een optimaal effect krijgen.

Het verven van leren schoenen is een wat lastiger proces, maar je kunt dit nog steeds zelf doen. Als je leren schoenen er niet meer zo mooi uitzien kun je met behulp van speciale leerverf je schoenen verven om ze nieuw leven in te blazen. Voor leren schoenen is het erg belangrijk dat je de schoenen van tevoren goed reinigt en laat drogen. Gebruik ook geen te dikke laag van de leerverf, want dit kan luchtbelletjes veroorzaken. Bij leren schoenen verven is het dan ook belangrijk dat je met dunne laagjes te werk gaat. Het is beter om meerdere dunne laagjes aan te brengen dan één dikke laag. Je kunt er voor kiezen om je schoenen te verven met een spuitbus, maar dit is wat moeilijker aan te brengen doordat je met laagjes moet werken. Indring verf heeft de beste hechting, maar deze verfsoort is niet in veel kleuren verkrijgbaar. Deze soort verf heeft een lange levensduur, omdat de verf in dit geval niet af kan breken. Wanneer je bijvoorbeeld je witte schoenen zat bent, kan je je leren schoen zwart verven. Het is bij leerverf belangrijk dat je van licht naar donker werkt, zodat de kleur goed pakt. Wanneer het kleurverschil te groot is tussen je schoenen en de leerverf, kan het voorkomen dat de verf niet goed pakt en je dus de kleur van je schoen door de verf heen zal zien.

https://www.leerverfshop.nl/