Wat is beter te zeggen op het werk in plaats van het woord “nee”

werk zoeken

Als je een gezonde relatie met een collega of baas wilt opbouwen, moet je leren hoe je verzoeken op de juiste manier kunt weigeren. Schrijver Sean Bending legde uit hoe je het moet doen.

Als je voelt dat je gehinderd of gebruikt wordt, is ‘nee’ absoluut het juiste antwoord. Maar als je een gezonde relatie met een collega of baas wilt opbouwen, moet je misschien goed nadenken voordat je het afwijst. In sommige gevallen kan het woord nee zelfs gevaarlijk zijn, zegt Sean Belding, auteur van Journey to WOW.

“Het woord nee brengt een negatieve boodschap met zich mee dat je niet geïnteresseerd bent om gewoon iets te proberen. Je hebt het te druk en je bent geen teamspeler. Er is niets erger dan dit gedrag op het werk. De volgende keer dat u hulp nodig heeft, zal niemand die u meer geven ”, zegt hij.

Aangezien je mensen misschien niet altijd kunt geven wat ze willen, moet je weigering anders formuleren. “Voor sommige mensen is het antwoord ‘nee’ zoals de standaardinstelling. Elke keer dat je ze een vraag stelt, is het eerste wat ze zeggen “nee”. Op die manier krijg je geen goede reputatie ”, vervolgt Bending.

Een vergelijkbare situatie met het antwoord “ja, maar”.

“Dit is de wortel van elk geschil. Iemand zegt: “Ik heb een geweldig idee.” En je antwoordt: “Ja, maar …”. Dit is hetzelfde als “nee” “, zegt hij.

Wat moeten we doen

Bedenk voordat je nee zegt hoe je altijd iemand kunt helpen. Voeg een disclaimer toe. Bijvoorbeeld: “Ik kan dit niet doen, maar dit is wat ik kan doen.” Of: “Sorry, maar ik kan het niet. Laten we in plaats daarvan het volgende proberen. “

‘Als je zinnen zegt als’ sorry, maar ik kan het niet ‘, toon je empathie. Je laat de persoon zien dat je om hem geeft ”, zegt Belding.

Je kunt ook ja zeggen, maar vergeet niet om context te geven. “Als iemand je om een ​​miljoen dollar vraagt, kun je zeggen: ‘Ja, zodra ik het heb’, legt hij uit.

“Nee” of “ja, maar” antwoorden kan een gewoonte worden. Let goed op hoe u op het werk communiceert en onthoud dat u uw gedrag kunt beheersen.

“Veel mensen begrijpen niet eens hoe ze zich gedragen. Als je jezelf als een negatief persoon laat zien, kun je niet hoger op de carrièreladder komen ”, zegt Bending.

Het kost tijd en oefening om met een slechte gewoonte te stoppen. “Je moet voor jezelf zorgen, tactvoller zijn. Hoe kun je op de hulp van andere mensen rekenen als je ze zelf niet helpt? ” Door anderen te helpen, wordt u een waardevolle hulpbron.

In de huidige werkomgeving is iedereen druk en zenuwachtig. Je moet begrijpen dat niet alleen jij moeilijk bent. Als u anderen helpt, wordt u vertrouwd. En als het management aan promoties denkt, zullen ze zeker op je letten ”, zegt Bending.

https://www.vindazo.be

Assistent store manager OKay regio Hofstade

De Groep Colruyt telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 bedrijven. Dit zijn niet alleen verschillende winkelpraktijken, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkend bedrijf, technische dienst … wat de groep tot een van de grootste privéwerkgevers van het land maakt. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarde waardeert. Daarom geloven we in en investeren we in onze medewerkers.

Functieomschrijving

Als assistent winkelmanager ben je de rechterhand van de winkelmanager en zorg je ervoor dat de winkel zowel op personeels- als commercieel vlak normaal functioneert.

Op menselijk niveau is respect cruciaal. Respecteer enerzijds klanten. Je zorgt ervoor dat wij onze klanten zo goed mogelijk kunnen informeren en helpen. Op commercieel niveau werk je samen met de winkelmanager om ervoor te zorgen dat de winkel zijn doelen bereikt. Maandelijks bespreek je samen de prospects. Je ontdekt kansen en neemt het initiatief.

Zorg er ook voor dat de werkmethoden bekend zijn en correct worden toegepast. Indien nodig kun je jezelf trainen. Je besteedt aandacht aan de vragen van collega’s in het team en beantwoordt deze.

Aan de andere kant moeten we natuurlijk onze medewerkers respecteren. Doordat je actief meewerkt in de winkel, onderhoud je nauw contact met het team. Dit geeft je de mogelijkheid om de communicatie tussen teamleden en winkelmanagers te stimuleren. Ook kun je je hier focussen op de behoeften van medewerkers en deze doorgeven aan de leidinggevende. Je bent ook verantwoordelijk voor de opleiding van het team.

Als de winkelmanager niet aanwezig is, vervang je deze.

Als assistent winkelmanager krijg je zeker de kans om je eigen job te ontwikkelen. Hiervoor worden onder meer interne en externe opleidingen verzorgd.

Profiel

 • Je bent zakelijk en klantvriendelijk
 • Je kunt je goed organiseren
 • Je hebt leiderschapsvaardigheden
 • U kunt efficiënt en zelfstandig werken
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent flexibel qua verantwoordelijkheden en roosters, avond- en weekendwerk houden je niet tegen
 • Je communiceert vlot
 • Je bent een teamspeler
 • Je weerstaat stress
 • Je bent in goede gezondheid

Aanbod

 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Diverse banen met veel connecties
 • Werkzekerheid voor een stabiel ontwikkelingsbedrijf
 • Echte carrièrekans
 • Ruimte voor initiatief en respect voor je eigen persoonlijkheid
 • Aantrekkelijk salarispakket met veel secundaire arbeidsvoorwaarden

https://www.vindazo.be/vacatures/assistent-winkel.html

Internist-nefroloog (fulltime)

De functie

U kunt zorgen voor intramurale en poliklinische patiënten met acute en chronische nierziekte, dialysepatiënten en niertransplantatiepatiënten. Daarnaast ben je promotor van de stagiaire interne geneeskunde of interne geneeskunde nefrologie in bovenstaande functie. Je neemt deel aan lopend onderzoek en onderwijs.

We zijn op zoek naar twee interne geneeskunde nefrologie artsen die allemaal hopen klinische ervaring op te doen na het afronden van hun opleiding, ongeacht of deze gecombineerd wordt met 1-3 jaar wetenschappelijk onderzoek.

Per week kunnen 32 en 40 uur vacatures worden ingevuld.

Wij vragen

 • Je hebt onlangs de opleiding tot nefroloog interne geneeskunde afgerond of je rondt de opleiding begin 2021 af;
 • U wilt aanvullende werkervaring opdoen in klinische nierziekte en aanverwant wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding
 • Het afronden van lopend onderzoek of het behalen van BKO in combinatie met onderwijs behoort tot de mogelijkheden tot consultatie.

De afdeling

AMC en VUmc sloegen de handen ineen voor de bestuurlijke fusie en de algehele leiding. Bij Lianhua Medisch Centrum Amsterdam bieden we excellente zorg aan patiënten, leiden we veelbelovende talenten op tot arts en verpleegkundige en zetten we hoogwaardig (internationaal) erkend wetenschappelijk onderzoek in om de zorg van morgen te verbeteren. Wat we samen kunnen doen, is veel beter dan wat we alleen kunnen doen.

De Amsterdamse academische nefrologiespecialisten werken sinds begin 2020 als team en vormden de onderafdeling nefrologie van het UMC Amsterdam. De patiëntenzorg van het AUMC is geconcentreerd op de AMC-locatie. Ook op locatie De Boelelaan vinden belangrijke consulten en hemodialyse-werkzaamheden plaats. Op het gebied van chronische dialysebehandeling werken zij ook nauw samen met Amsterdam Dianet, Diapriva Buitenveldert en Niercentrum aan de Amstel.

Het Amsterdam UMC omvat alle aspecten van nierzorg, van algemene nierziekte tot niervervangende therapie, zoals dialyse en niertransplantatie. Wij leiden interne geneeskunde nefrologie specialisten op in het gehele werkveld. Op het gebied van niertransplantatie zijn klinische immunologie op het gebied van nefrologie, cardiovasculaire complicaties van chronische nierbeschadiging, niervervangende therapie, bloeddrukregulatie en water- en zoutbalans wetenschappelijk onderzoek. Het onderzoek is transformatief in ontwerp.

Als intern geneeskundige nefrologie specialist werk je bij het UMC Amsterdam aan de Meibergdreef en Boelelaan, en / of werk je samen met onze partners Dianet, Diapriva en / of Niercentrum aan de Amstel. Een tijdelijke detachering bij Fundashon Mariadal op Bonaire kan onderdeel zijn van uw evenement.

Wij bieden

 • Wij bieden u voldoende kansen voor ontwikkeling, verdieping en verbreding, bijscholing en doorgroeimogelijkheden! Werken bij het UMC in Amsterdam betekent werken in een bevlogen professionele omgeving die ontwikkeling in alle aspecten bevordert.
 • Salaris varieert van 6.158 euro tot 7.371 euro per maand, op basis van 40 uur (MS CAO UMC schaal)
 • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (8,3%) en is afhankelijk van de situatie, afhankelijk van het aantal diensten in de avond en het weekend.
 • We bieden een contract van 1 jaar aan, dat kan worden verlengd tot 3 jaar, afhankelijk van de beschikbaarheid van financiële middelen.
 • Naast goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn er ook parkeerplaatsen voor medewerkers. Wil je met de fiets komen, dan kun je gebruik maken van het fietsplan.
 • Het pensioen wordt opgebouwd in ABP. Het UMC Amsterdam droeg een groot deel van de premie bij (70%).
 • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren het hele jaar door diverse (sport) activiteiten en evenementen.
 • Samen met ons heb je gratis en onbeperkt toegang tot trainingen in onze online leeromgeving GoodHabitz.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/een-contract.html

Ondersteun uw inkoopafdeling met een interim inkoper

Met de hulp van een interim inkoper ondersteunt u uw inkoopafdeling. Een interim inkoper is een perfecte uitkomst als u op zoek bent naar een professional om een functie tijdelijk te vullen. Dit gebeurd vaak bij een zwangerschap of langdurige ziekte. U wilt dan een ervaren persoon in dienst nemen en niet iemand nieuw inwerken. Insinc is een bedrijf gespecialiseerd in inkoop detachering. Zij regelen inkoopprofessionals die uw bedrijf tijdelijk kunnen ondersteunen. Uw inkoopprocessen worden geoptimaliseerd, zodat u ook nog eens kunt besparen. Een interim inkoper is op deze manier altijd van toegevoegde waarde. Met een frisse blik en zonder vooroordelen kan deze naar uw huidige bedrijfsprocessen kijken. Natuurlijk wordt rekening gehouden met uw huidige inkoopbeleid, ambities en winstdoelstellingen. Zo weet u zeker dat u een interim inkoper krijgt van Insinc die bij u past.

De perfecte interim inkoper voor uw team

Als u Insinc inschakelt voor inkoop detachering dan weet u dat u een interim inkoper krijgt die bij uw team past. Ze zullen namelijk altijd kijken of de persoon past bij uw huidige team. Dat is altijd belangrijk. Insinc heeft jarenlange ervaring en hebben expertise in uw branche. Ze weten als geen ander hoe ze een interim inkoper kunnen vinden en waar deze aan moet voldoen. Ze luisteren naar uw wensen en nemen deze mee in hun zoektocht. Op wat voor niveau u ze ook inschakelt voor inkoop detachering, van operationeel niveau tot aan strategisch niveau, van junior inkoper tot aan interim CPO; zij zoeken de perfecte kandidaat.

Maak gebruik van een kennismakingsgesprek

Wilt u een bedrijf inschakelen voor inkoop detachering om een interim inkoper te vinden? Maak dan gebruik van het vrijblijvende kennismakingsgesprek bij Insinc. Neem contact met ze op en maak een afspraak. Zo kunt u makkelijk alle mogelijkheden bespreken. Uw wensen en eisen komen natuurlijk ook aan bod.

Oproepkracht

Voor haar klanten in de regio’s Heerde, Zwolle en Apeldoorn zoekt NXPD stand-bykrachten in de bouw, infra en techniek en industrie.

Je bent minimaal 1 dag per week vrij;

Je bent flexibel en ondernemend.

Je beheerst de Nederlandse tekst en schrijven;

 U kunt beter een VCA hebben of bereid zijn deze te krijgen;

Je woont in de regio Apeldoorn, Zwolle, Helder.

JOBOMSCHRIJVING

Je bent oproepkracht in bedrijven actief in de bouw en infrastructuur, maar ook in technologie en industrie. Deze activiteiten kunnen variëren, maar worden altijd vooraf besproken. U kunt hierbij denken aan assistentie bij bouw- en grondwerkzaamheden, assistentie bij productie- en constructiewerkzaamheden of assistentie bij logistieke activiteiten zoals het laden en lossen van vrachtwagens.

Wij zoeken kandidaten die 1,2 dagen per week of meer beschikbaar zijn, en flexibel de werkdag kunnen invullen. Bent u bereid om tijdens de conference call te zoeken naar banen in de bouw en infrastructuur, maar ook in technologie en industrie? Neem dan contact met ons op!

https://www.vindazo.nl/keywords/oproepkracht.html