Internist-nefroloog (fulltime)

De functie

U kunt zorgen voor intramurale en poliklinische patiënten met acute en chronische nierziekte, dialysepatiënten en niertransplantatiepatiënten. Daarnaast ben je promotor van de stagiaire interne geneeskunde of interne geneeskunde nefrologie in bovenstaande functie. Je neemt deel aan lopend onderzoek en onderwijs.

We zijn op zoek naar twee interne geneeskunde nefrologie artsen die allemaal hopen klinische ervaring op te doen na het afronden van hun opleiding, ongeacht of deze gecombineerd wordt met 1-3 jaar wetenschappelijk onderzoek.

Per week kunnen 32 en 40 uur vacatures worden ingevuld.

Wij vragen

 • Je hebt onlangs de opleiding tot nefroloog interne geneeskunde afgerond of je rondt de opleiding begin 2021 af;
 • U wilt aanvullende werkervaring opdoen in klinische nierziekte en aanverwant wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding
 • Het afronden van lopend onderzoek of het behalen van BKO in combinatie met onderwijs behoort tot de mogelijkheden tot consultatie.

De afdeling

AMC en VUmc sloegen de handen ineen voor de bestuurlijke fusie en de algehele leiding. Bij Lianhua Medisch Centrum Amsterdam bieden we excellente zorg aan patiënten, leiden we veelbelovende talenten op tot arts en verpleegkundige en zetten we hoogwaardig (internationaal) erkend wetenschappelijk onderzoek in om de zorg van morgen te verbeteren. Wat we samen kunnen doen, is veel beter dan wat we alleen kunnen doen.

De Amsterdamse academische nefrologiespecialisten werken sinds begin 2020 als team en vormden de onderafdeling nefrologie van het UMC Amsterdam. De patiëntenzorg van het AUMC is geconcentreerd op de AMC-locatie. Ook op locatie De Boelelaan vinden belangrijke consulten en hemodialyse-werkzaamheden plaats. Op het gebied van chronische dialysebehandeling werken zij ook nauw samen met Amsterdam Dianet, Diapriva Buitenveldert en Niercentrum aan de Amstel.

Het Amsterdam UMC omvat alle aspecten van nierzorg, van algemene nierziekte tot niervervangende therapie, zoals dialyse en niertransplantatie. Wij leiden interne geneeskunde nefrologie specialisten op in het gehele werkveld. Op het gebied van niertransplantatie zijn klinische immunologie op het gebied van nefrologie, cardiovasculaire complicaties van chronische nierbeschadiging, niervervangende therapie, bloeddrukregulatie en water- en zoutbalans wetenschappelijk onderzoek. Het onderzoek is transformatief in ontwerp.

Als intern geneeskundige nefrologie specialist werk je bij het UMC Amsterdam aan de Meibergdreef en Boelelaan, en / of werk je samen met onze partners Dianet, Diapriva en / of Niercentrum aan de Amstel. Een tijdelijke detachering bij Fundashon Mariadal op Bonaire kan onderdeel zijn van uw evenement.

Wij bieden

 • Wij bieden u voldoende kansen voor ontwikkeling, verdieping en verbreding, bijscholing en doorgroeimogelijkheden! Werken bij het UMC in Amsterdam betekent werken in een bevlogen professionele omgeving die ontwikkeling in alle aspecten bevordert.
 • Salaris varieert van 6.158 euro tot 7.371 euro per maand, op basis van 40 uur (MS CAO UMC schaal)
 • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (8,3%) en is afhankelijk van de situatie, afhankelijk van het aantal diensten in de avond en het weekend.
 • We bieden een contract van 1 jaar aan, dat kan worden verlengd tot 3 jaar, afhankelijk van de beschikbaarheid van financiële middelen.
 • Naast goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn er ook parkeerplaatsen voor medewerkers. Wil je met de fiets komen, dan kun je gebruik maken van het fietsplan.
 • Het pensioen wordt opgebouwd in ABP. Het UMC Amsterdam droeg een groot deel van de premie bij (70%).
 • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren het hele jaar door diverse (sport) activiteiten en evenementen.
 • Samen met ons heb je gratis en onbeperkt toegang tot trainingen in onze online leeromgeving GoodHabitz.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/een-contract.html

Ondersteun uw inkoopafdeling met een interim inkoper

Met de hulp van een interim inkoper ondersteunt u uw inkoopafdeling. Een interim inkoper is een perfecte uitkomst als u op zoek bent naar een professional om een functie tijdelijk te vullen. Dit gebeurd vaak bij een zwangerschap of langdurige ziekte. U wilt dan een ervaren persoon in dienst nemen en niet iemand nieuw inwerken. Insinc is een bedrijf gespecialiseerd in inkoop detachering. Zij regelen inkoopprofessionals die uw bedrijf tijdelijk kunnen ondersteunen. Uw inkoopprocessen worden geoptimaliseerd, zodat u ook nog eens kunt besparen. Een interim inkoper is op deze manier altijd van toegevoegde waarde. Met een frisse blik en zonder vooroordelen kan deze naar uw huidige bedrijfsprocessen kijken. Natuurlijk wordt rekening gehouden met uw huidige inkoopbeleid, ambities en winstdoelstellingen. Zo weet u zeker dat u een interim inkoper krijgt van Insinc die bij u past.

De perfecte interim inkoper voor uw team

Als u Insinc inschakelt voor inkoop detachering dan weet u dat u een interim inkoper krijgt die bij uw team past. Ze zullen namelijk altijd kijken of de persoon past bij uw huidige team. Dat is altijd belangrijk. Insinc heeft jarenlange ervaring en hebben expertise in uw branche. Ze weten als geen ander hoe ze een interim inkoper kunnen vinden en waar deze aan moet voldoen. Ze luisteren naar uw wensen en nemen deze mee in hun zoektocht. Op wat voor niveau u ze ook inschakelt voor inkoop detachering, van operationeel niveau tot aan strategisch niveau, van junior inkoper tot aan interim CPO; zij zoeken de perfecte kandidaat.

Maak gebruik van een kennismakingsgesprek

Wilt u een bedrijf inschakelen voor inkoop detachering om een interim inkoper te vinden? Maak dan gebruik van het vrijblijvende kennismakingsgesprek bij Insinc. Neem contact met ze op en maak een afspraak. Zo kunt u makkelijk alle mogelijkheden bespreken. Uw wensen en eisen komen natuurlijk ook aan bod.

Oproepkracht

Voor haar klanten in de regio’s Heerde, Zwolle en Apeldoorn zoekt NXPD stand-bykrachten in de bouw, infra en techniek en industrie.

Je bent minimaal 1 dag per week vrij;

Je bent flexibel en ondernemend.

Je beheerst de Nederlandse tekst en schrijven;

 U kunt beter een VCA hebben of bereid zijn deze te krijgen;

Je woont in de regio Apeldoorn, Zwolle, Helder.

JOBOMSCHRIJVING

Je bent oproepkracht in bedrijven actief in de bouw en infrastructuur, maar ook in technologie en industrie. Deze activiteiten kunnen variëren, maar worden altijd vooraf besproken. U kunt hierbij denken aan assistentie bij bouw- en grondwerkzaamheden, assistentie bij productie- en constructiewerkzaamheden of assistentie bij logistieke activiteiten zoals het laden en lossen van vrachtwagens.

Wij zoeken kandidaten die 1,2 dagen per week of meer beschikbaar zijn, en flexibel de werkdag kunnen invullen. Bent u bereid om tijdens de conference call te zoeken naar banen in de bouw en infrastructuur, maar ook in technologie en industrie? Neem dan contact met ons op!

https://www.vindazo.nl/keywords/oproepkracht.html